Избора на Румен Порожанов за нов директор на Държавен фонд „Земеделие" ще подобри още повече работата на Разплащателната агенция. Това заяви днес министър Десислава Танева пред Дарик.

 

Както знаете, Фермер.БГ публикува видео преди седмица, в което Десислава Танева изразява подкрепата си за номинирането на Румен Порожанов за Изпълнителен директор на ДФЗ.

 

„Вие знаете, публично известно е и аз съм го обявила, че ние ще предложим Румен Порожанов за Изпълнителен Директор на Държавен Фонд „Земеделие" и съвсем отговорно мога да кажа, тъй като аз съм имала многобройни срещи със земеделските производители, че по мандата на неговото управление Фондът работеше най-прозрачно в съответните срокове и аз поне не съм приемала публично оплаквания за система относно искане на пари", заяви Танева.

 

„Призовавам земеделските производители да сигнализират, ако някой им иска пари. Само така можем да се преборим с корупцията по всички нива в държавата", коментира още министър Танева. Корупцията е страшен бич на нашето общество, борбата с нея, обаче, включва и никой от нас да не си трае, допълни тя.
 

 

ВИЖТЕ ВИДЕО:

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!