Ако си търсите мултифункционална почвообработваща машина, която да подготви полето ви само с едно минаване веднага след жътва, заложете на KUHN PERFORMER. Универсалният почвообработващ агрегат може да извършва различни обработки в зависимост от нуждите и предпочитанията ви. 

Комбайнът с огромна производителност - 50 т/час

Секциите с работни органи могат да работят независимо, което ви позволява да извършвате както повърхностна, така и дълбока обработка на стърнища или разрохкване на почвата само с едно минаване. Така например може да използвате само секцията с дискове, като Optimer+, или само шилата, като Cultimer L. Към шилата може да добавите различни накрайници, например тип лястовича опашка за плитка обработка или такива с прав връх за разрохкване на почвата. 

За оптимални резултати може да извършвате 4 обработки само с едно минаване, като използвате едновременно всички работни секции на агрегата:

•    2 реда дискове с диаметър 510 мм и дебелина 6 мм за ефективно рязане на корени и слама: осигуряват перфектно нарязване на растителните остатъци по цялата работна ширина на машината;
•    4 реда шила за смесване или дълбоко разрохкване: шилата са разположени на 4 реда, за да се осигури доброто преминаване на остатъците между тях. Те се задържат забити в почвата посредством предпазна хидравлична система, която осигурява натиск от 900 кг. Могат да бъдат оборудвани с различни работни органи, например 50 мм карбидни или 80 мм обикновени или карбидни.
•    1 ред заравняващи дискове, монтирани на греда с предпазна система: тъй като са постоянно регулируеми, те могат да се адаптират бързо към промените в почвата, за да се постигне перфектно заравняване на почвения профил;
•    Ролер HD-Liner 700: осигурява впечатляващо 3D отъпкване на почвата с V-образната си форма и тегло от 225 кг/м. Диаметърът му от 700 мм и назъбеният му профил подобряват въртеливото движение и производителността дори при работа в тежки почви, където другите ролери понякога не успяват да се справят.

Инженерите на KUHN са се погрижили лесните и бързи настройки на PERFORMER да се извършват удобно от кабината на трактора. Селектор с 4 функции ви позволява да контролирате с лекота всички хидравлични функции от едно място.

Повече подробности за машината, както и персонална оферта може да получите от търговските представители на Мегатрон или на кратък номер *5566.