Case IH внася множество актуализации и нови удобства на своите трактори от серията Puma за моделната 2022-a година. Подобренията при изключително популярната серия универсални трактори идват паралелно с новостите в по-компактните серии Maxxum и Luxxum.

С новите подобрения при тракторите Case IH от серия Puma, комфортът в кабината вече е абсолютен приоритет. Това гарантира, че операторите могат да работят удобно и продуктивно, независимо от условията в полето.

Подобренията включват преработен и по-красив дизайн на капака на двигателя, който осигурява още по-добра видимост, както и подобрено осветление и технология за емисии Hi-eSCR2 за по-дълги интервали на обслужване и повишена икономия на гориво.

Списък с подобренията:
● Ниско монтирана предна чистачка за повишена видимост
● Хладилна кутия в кабината на трактора
● Нови алуминиеви стъпала
● Нова конзола на мултифункционалния монитор с USB изходи
● Ново, по-голямо огледало за обратно виждане
● Нов ключ за изключване на батерията, разположен извън кабината
● LED фарове за пълна видимост около трактора
● Еластично въже за затваряне на капака на двигателя
● Нов усъвършенстван джойстик за работа с челен товарач с реверс

 

Обновената серия трактори CASE IH Puma се предлагат в няколко модела с номинална мощност от 160 до 240 к.с. Те са оборудвани с 6,7 литрови, Stage V,  6 цилиндрови дизелови двигатели с Hi-eSCR2 система за каталитична редукция, която намалява вредните емисии и осигурява значителна икономия на гориво.

Тракторите от серия Puma са оборудвани с PowerBoost система, която осигурява при нужда допълнителна мощност в случаите, когато има тежко натоварване на хидравличната система, или при транспортен режим . В допълнение на това, автоматичната система за управление на производителността (APM) прави връзка между двигателя, скоростната кутия, ВОМ-а и навеса на трактора, като тя автоматично контролира оборотите на двигателя и работната предавка на трансмисията в зависимост на желаната скорост и моментното натоварване на трактора.

Възможност за избор на трансмисия - Semi Powershift, Full Powershift или CVX Drive

Земеделските производители могат да избират оборудването на CASE IH Puma да бъде с безстепенна трансмисия CVX Drive, при която тракторът поддържа зададената скорост автоматично и няма нужда от съединител и превключване на предавки, или между добре познатите Semi Powershift и Full Powershift трансмисии, разполагащи с 18x6 или 19х6 предавки и максимална скорост до 50 км./ч.

Комфортна кабина съчетаваща лукс, простор и GPS технологии

Серия трактори CASE IH Puma имат опцията да излизат от производство със заводски инсталирана AFS навигационна система и мултифункционален тъч-скрийн монитор за цялостно управление и контрол на трактора.

Мониторът AFS 700 Pro, който е част от системата за навигация AFS AccuGuide, дава възможност за лесно и бързо свързване с GPS системата от сателити, която позволява работа с точност до 1,5 см. и спестява разходи, елиминирайки припокриването и неточностите по време на работа.

В допълнение, тракторите от серията Puma разполагат с новата електронна система AccuTurn за автоматизиран завой в края на блока, която в съчетание с HMC 2 (Headland Management Control) улеснява работата на оператора. Комфортът в кабината включва опционална кожена седалка с двустранно странично извъртане, контрол на облегалката и подгряване.

Повече информация, технически спецификации и цени за тракторите Case IH Puma, можете да получите от Тайтън Машинъри България - официален вносител:

кратък номер: *4040 
[email protected]  
https://titanmachinery.bg