Case IH в партньорство с Titan Machinery откри свое представителство в Украйна. С тази стъпка двете компании разширяват присъствието си на пазара на земеделска техника в Източна Европа след успешното сътрудничество в България (Тайтън Машинъри България АД), Румъния и Сърбия, съобщи Трактор.БГ. Това заяви Матю Фостър, вицепрезидент  на Case IH за Европа, Близкия изток и Африка по време на церемонията по откриването, която се проведе във Виница, Украйна, на 18 февруари.

Ние можем да разработваме и произвеждаме иновативни, продуктивни, надеждни и ефективни машини – и точно това е, което правим - но ние можем да се развиваме успешно на пазара само, ако нашите дилъри еднакво вярват в - и доставят - оптимална грижа за клиента, допълни още Матю Фостър.

Ние сме много уверени, че това разширяване ще генерира дългосрочни възможности за клиентите ни, за Titan Machinery и за Case IH. С Titan Machinery и останалите партньори на Case IH в Източна Европа, сега ние имаме солидна основа за по-нататъшен растеж, заяви Фостър.

Според Сергей Гърбуз, изпълнителен директор на Titan Machinery в Киев, модерите стопанства в Украйна имат нужда от машини с висока мощност и отлична производителност. Тракторите от сериите Case IH Steiger и Quadtrac, например, отговарят отлично на нуждите на  най-големите украински фермери. Наред с това и най-новите комбайни Axial Flow oт серията 230 доставят производителността и качеството, необходими на земеделските предприемачи в тази страна, допълни Гърбуз.

Наред с тракторите и комбайните новото представителство в Украйна ще предлага оборудването за прецизно земеделие AFS, както и отличен сервиз и обезпеченост с резервни части за всяка една машина, каза в допълнение Карл Алмхофер, изпълнителен директор на Titan Machinery Европа.



База на Тайтън Машинъри България AД - Ст. Загора, 2014 г.

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!