Преди жътвената кампания  фирма Оптиком разполага с пълна наличност от резервни части на склад за своите клиенти.

[news]

Компанията предлага богата гама от резервни части за зърнокомбайни Laverdaи други марки на достъпни цени, както в магазините за резервни части на всички представителства в страната, така и от електронния магазин на Оптиком.  Резервни части могат да се поръчат и на националния телефон 0700 20 205, като доставките се извършват с избрана от клиента куриерска служба в рамките на 24 часа.

 

В случай на спешност земеделците могат да разчитат на отличната организация на централния склад а Оптиком за резервни части в Стара Загора и на експресни доставки при нужда от партньорите им в Европа, съобщават от компанията.

 

Много от клиентите на Оптиком вече се възползваха от големите отстъпки и безплатни профилактични прегледи, за да  подготвят машините си преди сезона.

 

От Оптиком са категорични, че приоритет за тяхната фирма е машините на клиентите ни винаги да работят безотказно, а времето за престой поради ремонт или липса на части да е минимално, като за това се грижат техните висококвалифицирани инженери и механици от сервизните екипи във всички райони на страната

 

Оптиком пожелава на земеделските производители безаварийна и богата жътва!


 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!