Женската красота винаги е била и ще бъде в основата на всички важни събития в света. Най-голямото изложение за агротехника също не прави изключение. В рамките на Агритехника 2017 г., до 18 ноември в Хановер, гости и приятели на новите технологии, могат да се насладят на изключителен бодиарт шедьовър, умело преплитащ полезността на мрежа за земеделска техника с изяществото на женското тяло.
 
 
Идеята е на немската компания UsedTecWorld, която представлява международна мрежа от 14 земеделски компании в 19 европейски държави. Мрежата позволява лесен обмен на данни и автоматичен превод на всички реклами в различните партньорски сайтове, предлагащи употребявана земеделска техника.
 
 
„С тази наша инициатива показваме интернационализацията на UsedTecWorld. Моделът е боядисан със знамената на партньорските ни страни. Тъй като тялото е твърде малко, а държавите, с които си партнираме са завиден брой, всеки ден, заедно с модела, се сменят и флаговете на страните. Целият процес на детайлизиране и рисуване на модела отнема около 6 часа“, обясни Кристина Фишър, networkmanager в компанията.
 
Фермер.БГ и Трактор.БГ са партньори на събитието.
 
 
„Агригейт медия е един от основните ни партньори. Щастлива съм, че заедно с тях имаме обща визия за глобализацията и интернационализацията на компанията, както и за ползите от това“, категорична е Фишър.
 
Моделът може да бъде видян от понеделник до четвъртък на Агритехника, зала 2, щанд Е29.
 
„Всеки, който има желание, може да се снима с модела, да получи по е-мейл снимката си и да я качи в някоя от социалните мрежи. По този начин може да спечели специална награда от UsedTecWorld“, обясни Фишър.