Успешни фермери и търговци ще споделят добри практики и проекти за бизнес развитие в земеделския сектор по време на бизнес форум „Фермата“ в град Стара Загора. Форумът ще се проведе днес, 10 декември 2015 г. (четвъртък) от 13:30 часа в хотел „Верея“. 
 
Бизнес форумът за успешни практики в земеделието се организира по инициатива на списание ENTERPRISE и е продължение на онлайн рубрика на списанието на www.enterprise.bg с новини, мнения и анализи за съвременния земеделски бизнес.
 
Основен акцент на земеделския форум ще бъдат предизвикателствата и проблемите през първата година от прилагане на Общата селскостопанска политика (ОСП), директните плащания и Програма за развитие на селските райони (2014 – 2020).
 
Водещи експерти от държавната администрация и финансови специалисти ще запознаят участниците с различните възможности за финансиране на собствен земеделски бизнес, ще разгледат актуални казуси и ще представят тенденциите и перспективите в сектора през 2015 година. Специално внимание ще бъде обърнато на биоземеделието.
 
Конкретни съвети и експертно мнение ще бъдат дадени за стартова помощ за млади земеделски стопанства, инвестициите в земеделски стопанства и преработка и маркетинг на селскостопански продукт, учредяване на групи и организации на производители, възможностите за инвестиции в производство и преработка на земеделски суровини
 
Участието във „Фермата“ за земеделски производители е безплатно. За регистрация във форума: fermata15.mysuccess.bg/registration/
 
Бизнес форум „Фермата“ се организира с подкрепа на Асоциация на земеделските производители в България и Национална асоциация на зърнопроизводителите. Официален спонсор на събитието е БАКБ. Партньор на събитието е eltrak.
 
Медийни партньори на форума са: www.fermer.bg www.tractor.bg www.bager.bg, списание „Агрозона".

 

 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!