Още един трактор със спрял двигател? Развален комбайн, а прибирането на реколтата не чака? Добре дошли във Farm Mechanic Simulator - игра, в която влизате в ролята на механик, който знае всичко за селскостопанската техника, пише Agroportal24h.cz.

Стопани все още се въздържат от купуването на тежка техника

„Животът на механика не е розов. Особено когато ремонтирате селскостопанска техника, която се разваля по-бързо от морала на селско момиче, което току-що се е преместило в голям град. Със симулатора Farm Mechanic имате шанс да докажете, че няма трактор, който да не може да бъде възкресен“, с тези думи полските разработчици от Ultimate Games привличат желаещите да тестват новата версия на играта.

През последните години игрите на селскостопанска тема са много популярни. На пазара има още Farming Simulator (Landwirtschafts-Simulator) и Professional Farmer: Cattle and Crops.

В новото предизвикателство играчът ще може да приема или отхвърля поръчки от местни фермери, които може да разбират от сеитба и прибиране на реколтата, но не могат да се грижат правилно за своите машини. Вие ще станете последният им шанс за успешна година и ще усетите тежестта на местното земеделие на плещите си. Все пак машините не се ремонтират сами.

Виртуалната работилница на играча ще се превърне в негово царство, инструментите ще станат негов ежедневен спътник, а всеки ден ще има за поправяне трактори и комбайни, които отдавна е трябвало да бъдат изведени от експлоатация.

Ако играчите се справят добре, те ще оборудват работилницата си с висококачествени инструменти, ще получават по-добри поръчки и в крайна сметка ще могат да разраснат бизнеса си.

Полските разработчици обещават богата гама от машини – трактори, комбайни, косачки, сеялки, самосвали и др. Farm Mechanic Simulator е приключение, което не може да си позволите да пропуснете. Тя ще бъде достъпна за PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S и Nintendo Switch през четвъртото тримесечие на 2021 г.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Уникалка колекция от трактори ще бъде разпродадена след броени дни

Купуват ли фермерите нова земеделска техника?

Ново: Растителнозащитните мероприятия ще се следят онлайн