Четвъртото поредно издание на международното специализирано селскостопанско изложение БАТА Агро ще се проведе от 13 до 17 май 2013 г. на летище Стара Загора. Ще бъде демонстрирана и тествана в работен режим земеделска техника от ново поколение, като някои машини ще бъдат представени за първи път в Европа именно на селскостопанско изложение БАТА Агро 2013.

Към момента заявките за участие за БАТА Агро 2013 са почти двойно повече в сравнение с миналата година, когато са участвали 185 фирми, а през 2011 г., изложители са били - 137 фирми. Организаторите очакват ръст на изложбените площи с поне 20% през 2013 г. в сравнение с миналата година, когато са надвишавали 20 000 кв.м. По мащаб БАТА Агро превъзхожда всички специализирани селскостопански изложения, провеждани на територията на Република България.

БАТА Агро е единственото по рода си изложение в България, което предлага на своите посетители модерните решения за модерно земеделие - това е мотото и на тазгодишното издание. Все повече изложители и посетители са привлечени от уникалните условия, които предлага БАТА Агро, като възможността за тест-драйв и представяне на техника на специално демонстрационно поле.

Организаторите обещават БАТА Агро 2013 да бъде още по-мащабно от миналогодишното изложение с богата гама от селскостопанската техника, както и съпътстващи мероприятия, изцяло посветени на проблемите в земеделието и модернизацията на сектора. За първа година, изложението ще бъде проведено само в делнични дни от понеделник до петък, тъй като това е удобна форма за професионалните фермери, които смятат да посетят изложението.






 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!