Само след седмица БАТА Агро 2013 ще събере всички ангажирани в агросектора на България на летището в Стара Загора.

Традиционното вече специализирано изложение пожъна невероятен успех и тази година се радва на рекорден брой изложители и почти 30 000 кв. метра изложбена площ. Като мащаб това е най-голямото селскостопанско изложение в България, както и най-мащабното издание на БАТА Агро.

Четвъртото изложение на БАТА Агро ще бъде открито от проф. Иван Станков, министър на земеделието и храните, г-н Живко Тодоров, кмет на община Стара Загора, както и се очакват представители на Държавен фонд Земеделие, търговските аташета към посолствата на европейските държави в България, областния управител на Стара Загора и представители на неправителствените организации в сектор Земеделие.

[news]
Организаторите информират за рекорден брой чуждестранни участия, както и български производители на селскостопанска техника.

В петте изложбени дни ще бъде представена най-съвременна и модерна земеделска техника, а програмата е наситена с тест драйв и демострации, съпътстващи мероприятия и презентации. Отделно внимание се обръща на новото микроизложение – специализира в предлагането на торове, препарати и семена. В изложението за препарати и семена са включени над 25 от водещите компании при налични общо 40 такива фирми в България. Тази година се обръща специално внимание и на автомобилната техника – представяме и изложение за автомобили и транспортни средства, които също са използвани от селскостопанския бранш.

Университети, предлагащи специализирано образование, неправителствени организации в земеделието и животновъдството, консултанти по евро програми, лизингови компании и банки, предлагащи конкретни финансови инструменти за земеделието и др. също ще бъдат представени в рамките на петдневното агро изложение.
 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!