Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира българско национално участие в международната изложба за биологични продукти Natural & Organic Products Europe 2016. Изложбата ще се проведе в периода 17-18 април 2016 г. в Лондон, Великобритания, съобщиха от агенцията.
 
Участие в миналогодишното издание са взели 600 изложители, посетителите са били от 78 държави. Natural & Organic Products Europe 2016 се провежда за 20-ти пореден път. Изложбата и с богата съпътстваща програма от семинари, конкурси, презентации на натурални здравословни продукти, биологични храни, натурална козметика и др.
 
Участие в изложбата могат да вземат производители и търговци на следните продукти: Натурални и биологични храни и напитки; Продукти за красота и SPA; Натурални и биологични продукти за дома. ИАНМСП организира участието на български фирми на национален щанд от 90 кв.м. Агенцията ще финансира частично участието на български фирми на Natural & OrganicProductsEurope 2016, в рамките на оборудван национален щанд, като поема 80% разходите на всяка фирма участник.
 
При интерес за участие в Natural & Organic Products Europe 2016, в срок до 12 февруари 2016 г., предприятието може да подаде изискуемите документи по един от следните начини: лично деловодството на ИАНМСП с входящ номер или да ги изпратят по куриер в срок до 17:30 часа на 12.02.2016 г на адрес: 1000 София, ул „Леге” № 2-4 или с електронен подпис, на следния електронен адрес: [email protected]