Шведски бранд с над 100-годишно наследство – това е SVEAVERKEN, чието начало е поставено през далечната 1911 г. Компанията винаги работи с фокус върху иновациите в областта на животновъдството и земеделието, така че употребата на технологии да улесни работата на вас, фермерите.

В областта на прецизното земеделие SVEAVERKEN F100 спечели признанието и стана фаворит на много фермери след няколко години тестване на пазара. SVEA F100 е система за автоматично управление, която включва електрически волан, RTK антена и смарт таблет. Тя е оборудвана с основните и безплатни ISOBUS и PPP функции, които ви позволяват да освободите ръцете си при работа и да поверите операциите на автопилота.

Благодарение на GNSS приемника, който работи с коригиращите данни от различни източници, като RTK, SBAS и PPP, навигационната система осигурява удивителна точност от ± 2,5 см. Дори без онлайн мрежа или базова станция, тя може да осъществи различни полеви операции и да подобри ефективността на работа.

Множество режими на работа

Независимо дали става въпрос за движение в права линия, крива линия или в окръжност, не е необходимо да имате опит, за да поддържате правилното отстояние и да управлявате в нужната посока. Може да държите прави и точни линии дори по наклонени и неравни терени. А въртенето в окръжност е подходящо за полета с пивотни системи за напояване в кръг.

Независимо как обръща машината, автопилотът осигурява автоматична маневра с едно натискане на бутона при ограничено пространство в полето. Работете със свободни ръце от началото до края със Smart U-turn!

SVEAVERKEN F100 поддържа основните PPP и ISOBUS функции безплатно, без допълнителни разходи

Какво е PPP? Пълното название е Galileo Precise Point Positioning. Това е глобална система, която може да осигури 5-10 см прецизно позициониране без онлайн мрежа.

SVEA F100 използва тази функция, без да е необходимо да плащате годишен абонамент за услугата RTK. Това ви позволява да постигнете точно позициониране дори в райони без мрежово покритие или надеждна връзка, така че безопасно и ефективно да изпълнявате своите земеделски задачи. Намалете разходите и подобрете икономическата ефективност!

Нещо повече, функцията ISOBUS позволява на SVEA F100 лесно да се свързва с различни модели трактори, инвентар и терминали, дори и с по-стари такива. Няма нужда от допълнително оборудване и усложняване на процесите.

С помощта на ISOBUS, навигационната система управлява машината автоматично, така че тя да изпълни заложения план на работа. Това успешно намалява разходите за труд и подобрява ефективността и качеството на работа.

Благодарение на SVEA F100 може да създадете благоприятни условия за всички етапи от растежа на културите според модела на развитие, разчитайки на систематичен анализ и научно управление.

SVEAVERKEN има изградена мрежа от дилъри в България и следпродажбено обслужване. Няма непредвидени разходи за закупуването на F100. Постоянно актуализираните нови функции също са достъпни без допълнително заплащане.

Към момента SVEAVERKEN разполага с добре организирана дилърска мрежа в основните региони на страната и може да предостави на своите клиенти различни услуги, като монтаж, конфигуриране на настройките и следпродажбено обслужване.

Не е изненадващо, че марката SVEAVERKEN е позната на все повече земеделски производители и търговци. 

Ако и вие като фермер се интересувате от F100 и SVEAVERKEN, не се колебайте да посетите официалния уебсайт на компанията.