Корейският производител KIOTI подновява серията UTV MECHRON с нови попълнения 2230 и 2240. От KIOTI обявяват добавянето на двата нови модела към тяхната линия UTV под наслов „да обединим работата и удоволствието”.
 
Новите модели са с повишена ергономичност, комфорт и безопасност, без да се намаляват издръжливостта, силата и надеждността, които са въплъщение на KIOTI UTV. Добавени са много аксесоари в тази насока, както и по отношение на производителността, квалификацията и качеството на материалите, които са най – добрите в класа си.
KIOTI MECHRON 2230 е с удължен кош за товари и  разполага с широка седалка с 3 пътнически места. Оборудван е с мощен дизелов двигател Daedong-KIOTI - 22 к.с., както и с органи за управление на двете задвижващи колела или задвижване на четирите колела. Моделът разполага и със серво подпомагане на волана, за изключителен контрол и комфорт.
 
Безстепенната трансмисия (CVT) и бързи и бавни степени на скоростите, позволяват повече работна гъвкавост. Рамката със стоманена структура, големите гуми и предното и задно независимо окачване създават висок клиренс 305 мм и осигуряват гладко и равномерно возене по неравни терени, или когато се превозва тежък багаж. С маса 882 кг., MECHRON 2230 може да се справи с товари от 500 кг, в неговия просторен кош за товари с размери  1280х1427х293. Моделът може да тегли над 1300 кг.
MECHRON 2240 e здрав, надежден и забавен, както неговия предшественик, но с двойно повече място. Новият дизайн на UTV разполага с 2 реда седалки тип пейка и е оборудван с мощен дизелов двигател 22 к.с. на Daedong-KIOTI, CVT трансмисия със задвижване на четирите колела и стандартен хидравличен сервоусилвател на волана за плавно и чувствително управление. Задното окачване има теглителна сила 1300 кг. Kошът за товари е с капацитет 300 кг полезен товар и се предлага с опционален комплект за разтоварване. MECHRON 2240 също е снабден с четири колесни хидравлични дискови спирачки, регулируемо окачване, големи гуми и подобрени рамкови релси за по – висок клиренс и лесна поддръжка. 
 
„KIOTI е изградила своята репутация надминавайки клиентските очаквания. MECHRON 2230 и 2240 са направени за първото UTV  разширение в семейството на KIOTI, и е още един пример за това как KIOTI непрекъснато расте”, коментират от компанията производител.
В допълнение към техническите подобрения, новият MECHRON разполага с нов дизайн на решетката, а като опция има предно стъкло – поликарбонат или многослойно защитно стъкло. И двата модела се предлагат в оранжев или зелен цвят и са с три варианта за гуми: тежкотоварни, трева или ATV.
 
MECHRON 22030 и 2240 се предлагат вече на пазара и са на конкурентни цени с големи финансови отстъпки и оферти за квалифицирани купувачи. Повече информация на www.draganovi.bg

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!