Италианският производител на трактори Antonio Carraro разширява портфолиото си от предлагани машини с нови модели в серията T Major. 
 
Тракторите са предназначени за работа както на равнини, така и за стръмни планински склонове, където сцепление, управление и размери са решаващи фактори. Динамика, гъвкавост, ефективност са резултатите от това ново поколение компактни трактори, предназначени за специализирани селскостопански операции, коментираха от СД Драганови – официален представител за България на Antonio Carraro.
[news]
Серията Т Major включва 3 различни по вид модели трактори с възможност за избор между два двигателя (Yanmar -49,7 к.с. и VM- 56 к.с.).
 
Тракторът TN Major е с четири еднакви гуми с крайни предавки в тях и преден управляем мост.
Тракторът SN V Major е с четири еднакви гуми с крайни предавки в тях и завиване чрез сгъване в средата.
Тракторът TC F Major е версия с малки предни и малко по-големи задни гуми с крайни предавки в тях.
 
Характерно за новата серия трактори е перфектното разпределение на теглото, гарантираното сцепление на всичките четири колела, благодарение на патентованото шаси ACTIO™ на Antonio Carraro. Това осигурява стабилност и максимална производителност. Всичките тези модели трактори са оборудвани с независим ВОМ и синхронизирана скоростна кутия с реверс, предлагаща 12 предни и 12 задни скорости, силов и позиционен контрол с комбинирана корекция. 

 
Antonio Carraro TN 5800 Major
 
Сред моделите на T Major серията, e тракторът TN 5800, най-обичаният модел от малките фермери.
 
Плод на десетилетие работа и производствена философия на базата на "непрекъснато усъвършенстване”, този модел е „братчето” на добре познатия Tigrone 5800, който е  лидер на механизираното селско стопанство по ранглиста полеви трактори от години. Новата аеродинамична визия както и размерите на TN 5800 са функционални и гарантират пъргавина в тесни пространства, между редовете на културите, по хълмове и в планините, като по този начин се оптимизират работните процедури и оперативното време.
 
TN 5800 предлага комфорт, който позволява да се използва за много последователни часове работа, без да причиняват стрес или умора на оператора. Той предлага изклюително лесен достъп в кабината. Задните калници са оборудвани с дръжки, които са едновременно полезни и безопасни по време на работа по странични склонове.
 
TN 5800 e оборудван с щадящ околната среда дизелов двигател Yanmar от най-ново поколение, с мощност 49.7 к.с. Той е оборудван с най-модерната горивна система с минимален разход на гориво при максимален въртящ момент на 1800 об/мин. Неговите четири цилиндъра издават много нисък шум и минимални вибрации.
 
Очаква се скоро новата серия трактори Antonio Carraro T Major да излезе и на българския пазар от СД Драганови.
 
За повече информация: www.draganovi.bg 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!