Фирма Анимекс кани земеделци на полеви тестове на машини за есенната обработка край Велико Търново.

 

Полевата презентация и тестовете на богата гама машини ще се състои на 25-и Септември ( вторник ) от 10,30 ч. в землище на мелница Балван, на главен път Велико Търново – София.


 
Фирма Анимекс е подготвила богата гама от машини за обработка, тъй като добре знае, че за добрата почвена обработка в различните полета са необходими и машини с различни показатели, които да отговарят на конкретните нужди на фермерите. Именно затова на тази демонстрация ще може да видите различни машини от няколко марки в сравнителни тестове на полето, които се проведоха през месец август край Добрич и преминаха при изключителен интерес от страна на фермерите от региона.



Така от Анимекс искат да предложи на земеделските производители различни възможности за избор на машини за есенната обработка. Ще бъдат сравнени култиватори, дискови брани и сеялки.
 


На полето ще бъде демонстрирана дълбочинна обработка на почвата с продълбочителят Cultiplow 52 от Agrisem. Характерното за този продълбочител е , че той осигурява максимално добри условия за развитието на кореновата система на растенията, посредством доброто вкореняване, чрез запазване оптималната влага и структура на повърхността в почвата. Тайната затова се крие във формата на работния орган на продълбочителя Agrisem, която ще ви бъде разкрита по време на демонстрацията.

 


 
Марката Lemken е изключително търсена и предпочитана почвообработваща техника от българските земеделски производители. На демонстрацията ще могат да се видят възможностите и на тази марка машини в лицето на дискова брана Lemken Rubin 9/600 ,Култиватор Lemken Quarz 7/400 и Сеялка Lemken Saphir 7/400.  


В действие ще ви бъдат показани и дискова брана Ilgi Maxima 4,5 m с двоен дисков валяк, с работна ширина 4.5 м и Култиватор Ilgi Apolo 5m с двоен дисков валяк , които предизвикаха интереса на фермерите от Добрички регион на демонстрацията на фирмата през август.


 
Няма да бъде пропуснато демонстрирането и на оран с обръщателен плуг МАSS и четири метровата сеялка за есенници IRTEM с 3 диска. Богатото разнообразие в демонстрирането на машини за обработка ще бъде допълнено с активната брана CELLI Maxi 4  и сеялката Feraboli Victoria Universal E2, с работна ширина 4 м и 29 двойни диска.
 

© 2012 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!