Мониторинг и дигитални препоръки за оптимизация на вложените разходи и повишаване на добива е темата на петия уебинар на Академия „Умно земеделие“, който ви представяме в брой 280 на рубриката „Агроиновации“, която Агри.БГ реализира със съдействието на Институт за агростратегии и иновации.

Агроиновации: Академия Умно земеделие – технологии за извличане на информация за земната повърхност

Гост лектор на събитието e Жулиета Димитрова, изпълнителен директор на технологичната компания Pro Drone Sys. Компанията е член на българския цифров иновационен хъб АгроХъб.БГ.

Вижте запис на уебинара, за да разберете какви иновативни решения за прецизно земеделие предлагат от технологичната компания.

Академия „Умно земеделие“ се реализира от Сдружение „Бизнес Агенция“, Варна по проект BSB Smart Farming, финансиран по Съвместна оперативна програма за трансгранично сътрудничество по ЕИС „Черноморско басейн 2014-2020. Общи граници. Общи решения“.

280 брой на рубриката „Агроиновации“, която Агри.БГ реализира със съдействието на Институт за агростратегии и иновации, е разработена по материали на Сдружение „Бизнес Агенция“ и e предоставена като част от информационната кампания „Иновациите – винаги на мода!“.