Високоефективно умно земеделие без първоначална инвестиция - Ондо Солюшънс е темата, на втория уебинар на Академия „Умно земеделие“, който ви представяме в 277 брой на рубриката „Агроиновации“, която Agri.bg реализира със съдействието на Институт за агростратегии и иновации.

Агроиновации: Академия Умно земеделие - Цифровизация на българското земеделие в ОСП

Вторият от поредицата уебинари на Академия "Умно земеделие“ е на тема "Високоефективно умно земеделие без първоначална инвестиция". Гост лектор е Ивайло Енев, управител и съосновател на компания "Ондо Солюшънс". Компанията е член на българския цифров иновационен хъб АгроХъб.БГ и една от технологичните компании в тригодишния проект AgroDigiRise.

Вижте запис на уебинара, и вижте как агроексперти и агрономи с дългогодишен опит в изграждането и интеграцията на решения за автоматизирано капково напояване, прецизно хранене и климат контрол както за оранжерии, така и за открити площи работят заедно с екип от опитни софтуерни и хардуерни специалисти, за да изградят надеждно решение, което да посрещне нуждите на фермерите, като същевременно е лесно за използване и за интеграция със съществуващата инфраструктура в земеделските стопанства.

Академия „Умно земеделие“ се реализира от Сдружение „Бизнес Агенция“, Варна по проект BSB Smart Farming, финансиран по Съвместна оперативна програма за трансгранично сътрудничество по ЕИС „Черноморско басейн 2014-2020. Общи граници. Общи решения“.

277 брой на рубриката „Агроиновации“, която Agri.bg реализира със съдействието на Институт за агростратегии и иновации е разработена по материали на Сдружение „Бизнес Агенция“ и e предоставена като част от информационната кампания „Иновациите – винаги на мода!