Новият електрически товарач за животновъдите, който Агритоп представиха за първи път на българския пазар стана победител в конкурса за иновации на Международното изложение АГРА 2015 в раздела за животновъдство.

 

Уникалният електрически колесен челен товарач с артикулиращо завиване 1160 eHofrac е производство на световната марка Weidemann.

 

Както винги Агритоп успя да впечатли посетителите на изложението. Машината бе определена от експерти и фермери като ново електрическо чудо в помощ на животновъдите.

 

Уникалността на товарача е в това, че на мястото на дизеловия двигател е поставена батерия. Малкият и компактен размер и електрическото задвижване позволяват голяма маневреност на малки пространства, може да работи с всички прикачени работни инструменти от продуктовата гама на Weidemann, както и по-голяма товароподемност, благодарние на тегловната му маса - повдига товари до 1345 кг.

 

Новата машина може да се ползва за много операции в животновъдната ферма от повдигане и преносване до зареждане на бали, а както и за работа в паркове и градини.

 

Тя е абсолютно безшумна, може да работи на силно пресечени и наклонени терени и да преодолява бордюри с височина 20 см.

 

За допълнителна информация:

София 1113, ул. Коста Лулчев 20

Тел. 02/9712620; 0887 702 714

Email: [email protected]

Website: www.agritop-bg.com
 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!