„Агритоп“ отново застана зад българското животновъдство и доказа, че е довереният партньор на родните ферми. Компанията бе един от партньорите, без които първият по рода си форум за месодайно говедовъдство у нас – Стекспо 2017 нямаше да бъде факт. Събитието се проведе на 12 и 13 септември за втора подредна година, а негов организатор е Асоциацията за развъждане на месодайните породи говеда в България (АРМПГБ).
 
 
По време на втория ден във фермата на Николай Димов в Стефан Караджово, Агритоп направиха демонстрация на терен на един от най-продавания модел телехендлер Weidemann T4512
 
 
Пред редица фермери „Агритоп“ демонстрира уменията на добре познатия телехендлер Weidemann 4512, който остава ненадминатият помощник в животновъдните ферми. Почистване на обора, преместване на бали, разтилане на сено, това са само част от операциите, които този телехедлер върши с невероятна лекота и бързина. Неговият радиус на завиване от 821 см и височина на повдигане над 4 метра, го правят не просто практичен, а изключително удобен.
 
„По мое мнение всеки животновъд в България трябва да има поне един Weidemann, защото освен огромния набор от много и качествени машини, те перфектно се вписват в животновъдните ферми от всякакъв тип, вид и големина. Не трябва да забравяме и богатата гама от допълнения, които предлагаме за машините, с цел още по-бърза и оптимизирана работа в стопанствата. Изключително икономични, тихи, бързи, надеждни – това са машините с марката Weidemann“, обясни Михаел Франке, регионалният мениджър на Weidemann в Източна Европа.
 
 
Други машини с марката Weidemann, готови да разбият всички предразсъдъци на животновъдите, са моделите 1260 и 3070.
 
„Агритоп“  застава и зад ефективното животновъдство. Ясно изразена е и политиката на фирмата, която залага на инвестиране в знание и практически опит на българските фермери, спомагайки за развитието на родното животновъдството като цяло.
 
 
„С „Агритоп“ си партнираме много добре. Благодарение на изградената ни система, изключително бързо може да отговорим на въпросите на фермерите или пък да доставим необходимата им резервна част, в рамките на 24 часа. Освен това, „Агритоп“ е правилният партньор без значение от това дали искате малка или голяма машина. Те могат да предоставят точната машина с финансови условия, които ви удовлетворят.“, допълни г-н Франке.
 
„Агритоп“ има 15 години опит в животновъдния сектор. За това време компанията има много доволни клиенти зад гърба си, които не крият задоволството си от доброто партньорство през годините.
 
 
"Близо 12 години работим с „Агритоп“. Те ми построиха обора и цялото ми оборудване е от тях. Досега нищо не е мръднало. Аз съм убеден, че каквото взема от тях е надеждно и работи. Много съм доволен и от Weidemann - много хубави машини, малко харчат, лесно се карат, маневрени са и на добра цена. Не на последно място е и доброто обслужване", каза Самет Басри, говедовъд от Шуменско.
 
Повече информация за продуктите на фирма Агритоп може да откриете на интернет адрес: www.agritop.bg и телефон: 02 / 971 26 20.