Цялостни решения за почистване, изсушаване и съхранение на зърното показа фирма Агритоп ЕООД на селскостопанското изложение БАТА Агро 2014 с най-новия си бранд Riela – немска следжътвена техника и оборудване за зърно и фуражи.

Карл-Хайнц Кноп, Управляващ собственик Riela коментира пред Трактор.БГ: „Това е нашето първо участие на БАТА Агро 2014 съвмествно с нашите партньори и представители в България - фирма Агритоп. Тук представяме техника за сушене, транспортна техника и почистване на зърно.  Акцентът през тази година е мобилна сушилня за зърно и зърнени култури. Това е едно ефективно и функционално решение за сушене, което да обслужва повече от едно стопанство. Нашата позиция, като експерти е, че задължително трябва да се извършва обработване на зърното преди съхранение.“
 
ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:
 
 
Мобилните сушилни Riela са изработени с от поцинкована и алуминиева конструкция, подходящи са за зърнени и бобови култури, царевица, рапица, слънчоглед и ориз.
 
Riela и Агритоп представят на българския пазар цялостни силозни стопанства, като силозите могат да бъдат с обеми от 10 м3 до 20 000 м3. Покривът им може да бъде със специално SOLANO покритие, за оптимална защита на зърното. 
 
„Riela има собствено производство и всичко се предоставя от една ръка. И заедно с фирма Агритоп извършваме планирането, проектирането, доставката и монтажа, което гарантира високо качество на услугата и оборудването за нашите клиенти в България“, заяви Карл-Хайнц Кноп.
 
Традиционно Агритоп показа на изложението БАТА Агро и най-новите продукти при универсалните колесни товарачи Weidemann с моделите T5522 и 5080T.
 
Моделът Т5522 може да повдига товари с тегло до 2,2 тона на височина 5,5 метра. Радиусът на завиване на машината е около 1,2 м, което я прави наистина гъвкава. Товарачът е оборудван и с новия ергономичен джойстик, както и с хидростатично задвижване, обясни Михаел Франке, регионален мениджър продажби Weidemann 
 
Товарачът Т5522 е универсална машина, както за животновъдни стопанства, така и за нуждите на зърнопроизводството. Изключително приложим в големите зърнопроизводелни стопанства е по-големият телескопичен товарач Weidemann 5080Т, който също беше новост на щанда на Агритоп.
 
5080 Т e оборудван с нов двигател, който покрива еконормите за вредни емисии Interim Tier 4. Мощността е 100 к.с., а теглото на машината 7200 кг. Височината на повдигане достига 5,5, м. Тегло на товара, който може да се вдигне е 4,6 тона, а при максимална височина на повдигане – 2,3 тона. 
 
На БАТА Агро Агритоп показа и продуктите на белгийския производител Joskin, като акцент беше поставен на новите транспортни ремаркета:
 
Това ремарке е с възможност за разтоварване на товара от три страни. Така окомплектована, машината е една от най-добрите на пазара в момента, защото, както виждате шасито изцяло галванизирано – нещо, което конкурентите ни не предлагат. Моделите, които предлагаме тук са с капацитет от 6 до 14 тона, обясни Томаш Сондей, регионален търговски мениджър на Joskin.
 
Освен за зърнопроизводители, машините са подходящи за транспортиране на силаж и тор в животновъдните стопанства, за земна маса, пясък, камъни.
 
Агритоп е отличен партньор и стои все по-стабилно на пазара на земеделска техника в България, категорични са чуждестранните партньори на компанията:
 
Михаел Франке, регионален мениджър продажби Weidemann 
Агритоп стават все по-силни с всяка изминала година. Работим от 7 години и през това време разрастването и развитието на компанията е наистина сериозно. Цялото това разнообразие на машини тук на изложението -доказва думите ми!
 
Томаш Сондей, регионален търговски мениджър Joskin 
Работим с фирма Агритоп близо 10 години. Категорично мога да заяви, че партньорството ни е много успешно и това си личи най-вече от постигнатите резултати и положителните оценки на фермерите за нашите продукти !
 
Карл-Хайнц Кноп, Управляващ собственик  Riela 
Агритоп са професионалисти и специалисти във всяко отношение, бързата продажба в никакъв случай не е крайна цел, а именно правилното и компетентно консултиране и предоставяне на клиента на една добра и качествена услуга и работещо решение.
 
 
Допълнителна информация за машините с марка Riela, Weidemann и Joskin можете да получите от Агритоп ЕООД:
 
Централен офис 
1113 гр. София, ул. “Коста Лулчев” № 20 
тел. 02/971 26 20 
0887702714
 
 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!