Италианската компания Merlo , един от Световните лидери в производството на телескопични товарачи за селското стопанство и строителната индустрия ще получи Златен медал за иновации на Международното изложение за селскостопанска техника - Агритехника 2013, което ще се проведе в Хановер, Германия от 10-и до 16-и Ноември, съобщава Agri.EU.

 

Иновационният Merlo Telescopic Handler 40.7 Hybrid е първият в агро-индустрията телескопичен товарач, който съчетава в себе си дизелов и електрическо-хидравличен  хибриден двигател. Машината е високо оценена от комисията на германската организация на производителите на селскостопанска техника - DLG, които ще връчат наградата по време на Агритехника 2013.

 

Мощността на дизеловия двигател е 56 kW, като не изисква инсталиране на система с уреа ( AdBlue) и позволява работа 4 часа в EcoMode при изключително ниски нива на разход на гориво и 2 часа на самостоятелно електрическо захранване. Разходът на гориво е намален с 30% в сравнение с конвенционална машина с дизелов двигател.

 

Очаквайте видео и снимки от новия хибрид на MERLO само в Трактор.БГ !

 

Официален вносител на MERLO за България е Тайтън Машинъри България АД.

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!