Шведската компания Väderstad – един от водещите световни производители на сеялки и почвообработваща техника ще представи на Световното изложение Агритехника 2013 в Хановер, Германия най-голямата сеялка Tempo, произвеждана някога, съобщи Трактор.БГ.

Сеялката Tempo R ще се предлага с работни ширини от 3, 3.6, 4.5, 6 и 9,3 метра, от 4 до 12 реда и междуредово разстояние от 45 – 100 см. Сеялката е подходяща за сеитба на пролетни култури – царевица, слънчоглед, сорго и соя и ще излезе на пазара през януари 2014 г.


 


 

Заедно с Tempo R от Väderstad ще представят и други нови модели от семейството на Tempo, както и обновени сеялки от сериите Rapid и Spirit.

Акцент в представянето на шведския производител ще бъде поставен и на най-новата концепция Väderstad E-services (електронни услуги), която осигурява възможност за безжично управление на сеялките чрез лесно и удобно iPad приложение. iPad се свързва със защитената безжична мрежа на сеялката без да е необходима активна интернет връзка за работа на полето.


 Агритехника 2013 ще се проведе в дните от 12 до 16 ноември в Хановер, Германия.
 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!