Най-големият международен селскостопански панаир Agritechnica ще се проведе тази година в Хановер, Германия, от 14 до 20 ноември 2021 г. Още през май ще бъде пусната онлайн платформата "AGRITECHNICA digital", която представлява придружаващ елемент към събитието. Очаква се тази година да бъдат представени над 2000 изложители, а към днешна дата почти 90% от изложбения център вече е резервиран, информира agroportal24h.cz.

Готов ли е светът за 20-редовия адаптер за царевица?

Ноемврийският международен селскостопански панаир Agritechnica 2021 в Хановер се очаква да събере на едно място голяма чат от представителите на индустрията. На панаира ще има производители от Германия и чужбина.

Организаторът на панаира DLG (Германско земеделско общество) очаква повече от 2000 изложители.

Редица водещи компании в областта на селскостопанската техника вече са се регистрирали или в момента планират да се представят на търговския панаир в Хановер.

Можем да очакваме световноизвестните производители на селскостопанска техника Claas, AGCO, SDF, Kubota, Amazone, Kuhn, Kverneland, Krone, Horsch, Lemken, Pöttinger, Grimme или Väderstad. Както Agri.bg писа, John Deere няма да вземе участие на панаира.

AGRITECHNICA digital ще стартира 6 месеца преди самия панаир. Отсега нататък изложителите ще могат да организират свои собствени събития на цифровата платформа и да предоставят там информация за свои продукти и услуги. Това ще позволи на изложителите да увеличат своя дигитален обхват и да установят нови бизнес

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Кои са отменените и отложени земеделски събития през 2020?

Как ще се движи тракторът през 2040 г.

Copa-Cogeca се разтревожи за селскостопанския пазар