Абонирайте се още сега за приложението на Agri.BG във Viber тук.

Agri.BG - националната мрежа за селско стопанство стартира свое приложение във Viber. Мисията на нашите топ журналисти е да доставят навременна и адекватна информация за всичко случващо се в земеделския сектор. Често обаче покрай забързаното ни ежедневие и неспиращата работа на фермерите, може да се пропусне нещо наистина важно - плащане по мярка, отваряне на прием, обществено обсъждане, анализ, коментар и т.н. 

С Viber апликацията на Agri.BG ще имате възможност да бъдете винаги в час с най-важното и интересното от аграрния сектор, без значение къде се намирате.

Информацията никога не е достигала толкова лесно - дели Ви само един клик разстояние! Бъдете първи! Научете най-важното от земеделския сектор! Абонирайте се за приложението на Agri.BG във Viber. 

Как работи?

Последвайте този линк

При настолен компютър, изберете отваряне във Viber (Open Viber)
При смартфон, изберете отвори сега (Open now)
Натиснете върху зеления бутон “Да започваме”
Изберете опцията Абонамент, за да настроите периодичността на получаване на известия. Съветваме Ви да изберете опцията “В момента на публикуване”, за да научавате най-важните неща първи.

Готово! Вече сте абонирани за приложението на Agri.BG във Viber и не е нужно да се притеснявате дали ще изпуснете важна информация. Споделете ни какво мислите! Вашето мнение е важно за нас! 

Допълнителни функционалности

Бутонът “Новини” Ви дава информация за последните материали, публикувани в сайта Agri.BG.
Бутонът “Абонамент” служи за избиране на периодичността на получаване на съобщения.
Бутонът “Към сайта” Ви препраща директно към сайта Agri.BG за максимално улеснение при търсенето на допълнителна информация.

Разбира се, ако приложението не Ви допада, винаги може да го изтриете. Това се случва от бутона за информация вдясно и след това опцията “Напусни и изтрий” или “Leave and Delete”.

Научете първи най-важните новини от агросектора. Бъдете в час с най-интересното, където и да сте. Абонирайте се тук. Agri.BG във Viber - модерният начин да бъдете информирани!