Фирма Агрекс БГ прави своя дебют на българския пазар на селскостопанска техника, като официален представител на марката McCormick.

Портфолиото на фирмата е фокусирано само върху висококачествени продукти, съобразени изцяло с нуждите на българските земеделци и характеристиките на родния пазар на селскостопанска техника.

Създадохме Агрекс БГ най-вече поради възможможността да предствляваме марката McCormick в България, обясни пред Трактор.БГ управителят Станислав Стоянов.

McCormick е част от групата на Argo Тractors и една от най-старите фирми за призводство на земеделска техника. Към настоящия момент марката предлага трактори в диапазона от 30 до 230 к.с., включително и разнообразна гама от лозаро-овощарски трактори. Очаква се в края на 2013 г. да излезе нова серия трактори с безстепенна Vario трансмисия и мощност 280 к.с. Това ще даде възможност фирмата да покрие още повече пазарни ниши, както и да отговори на нарастващите изисквания на клиентите.

Освен тракторите McCormick, фирма Агрекс БГ ще предлага топ продуктите на американския производител на почвообработваща и сееща техника Great Plains mfg – доказан лидер на българския пазар.

Lely – световният лидер  в областта на сеноприбиращата, балираща и силажна техника, също е включен в богатото портфолио на фирмата. Машините Lely са изключително подходящи за нуждите на животновъдните стопанства в старната.

Разнообразието от продукти на McCormick предоставя възможност да сме близо, както до по-малките ферми, така и до по-големите зърнопроизводствени стопанства, които се нуждаят от по-тежки и мощни машини, обясни управителят на фирмата. В същото време Агрекс БГ има възможност да отговори на нуждите и на лозаро-овощарските стопанства и не на последно място на животновъдните ферми. Ще се стремим да позиционираме продукти в почти всички сегменти в пазара на земеделска техника, каза Станислав Стоянов.

За да гарантират бързи и качествени сервизни услуги на всички настоящи и бъдещи клиенти на марката McCormick, в екипа на Агрекс БГ са ангажирани висококвалифицирани сервизни специалисти.

Сервизните бази и изложбените площи на фирмата са разположени в два стратегически региона – в градовете Добрич и Стара Загора. Фирмата разполага и с мобилни сервизи в Пловдив и Плевен.

Екипът на фирма Агрекс БГ обещава на земеделските производители атрактивни ценови оферти и безлихвени лизингови условия за предлаганите машини.

През 2013 са планирани серия от пролетни и есенни полеви демонстрации на територията на цялата страна.

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!