24-о издание на селскостопанското изложение АГРА започва днес в Пловдив и ще продължи до 8 март. В рамките на АГРА 2015 ще се проведе за поредна година и специализирана изложба за биологично растениевъдство и животновъдство „БиоАгра“.

 

Тази година АГРА се провежда съвместно с Международната изложба за лозарство и винарство ВИНАРИЯ, Международната изложба за храни, напитки, опаковки, машини и технологии ФУДТЕХ, Международната изложба за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти ХОРЕКА ПЛОВДИВ, Изложбата на висококачествени италиански храни и вина ВКУСОВЕТЕ НА ИТАЛИЯ. Комбинацията от седем силни изложения, представящи агробизнеса, хранителната и винарската индустрия, показва пълната панорама на трите свързани сектора, дава по-добри маркетингови възможности на изложителите и посетителите. Съпътстващата програма е наситена с разнообразни делови прояви, свързани с проблемите и тенденциите в агробизнеса.

 

В рамките на АГРА 2015 ще има конкурс за иновации в областта на селското стопанство, както и представяне на постиженията в българското животновъдство.

 

Основните марки селскостопанска техника, които ще бъдет представени на АГРА в Пловдив ще са японските трактори ISEKI, корейксите трактори KIOTI и LS, италианските лозаро-овощарски трактори Antonio Carraro, както и италианските трактори New Holland и Lamborghini. Земеделските производители ще могат да разгледат и закупят и разнообразен прикачен инвентар - пръскачки, почвообработваща техника и др.
 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!