Тайтън Машинъри България АД ще представи редица иновации за новата стопанска година при почвообработващата техника и сеялките по време на селскостопанското изложение АГРА 2014 от 4 до 8 март в Международен панаир Пловдив.

 

Премиера за България ще направи сеялката Vaderstad Tempo R– сеялка с висока производителност и точност при висока скорост. Tempo R е машина с твърда рама, която се навесва на три точковата навесна система. най – малкото междуредие е 45 см и максимално 12 изсяващи секции могат да бъдат монтирани на машината. Възможно най – голямата работна ширина е 9,6 м. Машината може да бъде оборудвана с ботуши за торовнасяне, но не и с бункер за тор, т.е. се изисква бункер за предно навесване на трактора.

За първи път ще бъде представена и тороразпръскваща машина Exacta Tl Geo Spread на Kverneland. Тя е известна със своята надеждност, лесно управление и изключителна прецизност във всякакви условия. Максималният обем на бункера от 3 900 л, извънредният работен захват - 52 м, както и изключването на секциите на всеки 2 м, са все параметри, които правят торачката една изключително високоопроизводителна машина, но в същото време и високоефективна.
[news]
Системата GEOspread позволява индивидуално настройване на двата диска по електрически път от кабината на трактора. Това означава, че работната ширина може лесно и бързо да се регулира само чрез едно докосване на ISOBUS терминала. Благодарение на GEOspread приложението, работната ширина и дозата ще се настроят автоматично съобразно зададените параметри на полето.

 

IM Farming концепцията за прецизно земеделие на Kverneland носител на златен медал от изложението Agritechnica 2013, също ще бъде представен на щанда на Тайтън Машинъри.

 

Във фокуса на представяне на компанията ще е и прикачна техника на канадския производителSalford за високомощностни трактори, новите модели прикачни и самоходни пръскачки Tecnoma, телескопични товарачи Merlo, ремаркета Annaburgerподходящи растениевъдството и животновъдството.

На щанда на Тайтън Машинъри ще бъдат изложени и строителни машини, които са приложими и в селското стопанство.

 

Тайтън Машинъри очаква своите клиенти на поле V – 16 срещу палата 3 на щанда на фирмата в Международен панаир Пловдив.

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!