СД Драганови стана дистрибутор за България на специализираните многофункционални челни товарачи Multione – Италия. Компанията CFS Multione е с 30-годишен опит в областта на селскостопанския пазар. Занимава се с производство и търговия на многофункционални мини челни товарачи, които могат да се използват за превозни средства в сферата на селското стопанство, озеленяване, строителни пазари, поддръжка на пътища и други.

Възможностите за избор са между 6 серии – M , S , SL, SL800, GT, GT900.
 

M Series – Мощен и универсален. Лека експлоатация, висока устойчивост, достига нисък център на тежестта;

M14D, M28D, MK, MZ – Подходящи за малки площадки, лесни за управление, нулев радиус на завоя, хидростатична трансмисия;
 

S500 Series – Компактен, високопроизводителен, иновационен - машината изисквана от всички клиенти, които търсят надеждност и гъвкавост;

S520D, S525DХидростатична трансмисия, висока устойчивост;


S600 Series – Надежден и безкомпромисен; компактен подходящ за градинари, животновъди, малки строителни предприемачи и други;

S630 - Дизелов двигател, 3 цилиндъра, с водно охлаждане.

SL800 Series - Дизайн, технология и надеждност. Машината без компромиси.

SL835DT, SL840DT, SL840DTO –с телескопична стрела, 11 функионален джойстик и 3-ри цилиндрови дизелови двигател, защитна кабина.

GT900 Series - висока производителност и агресивен външен вид; с 4-цилиндров дизелов двигател, хидравлична трансмисия, динамична система за заключване.



Днес компанията е разположена на 65000 кв.м, и разпространява продуктите си в Европа, Америка, Австралия чрез мрежа от дистрибутори и дилъри, които работят в тясно сътрудничество. За да бъде конкурентноспособна в бързо променящият се пазар, компанията винаги поставя удовлетвореността на клиентите в центъра на стратегията за растеж и непрекъснато подобряване на качеството и ефективността на предлаганите услуги.

Работата със специализираните многофункционални мини челни товарачи Multione е лесна и спестяват време, усилия и пари.

По време на изложението АГРА 2014 (от 4 до 8 март) от СД Драганови ще представят за първи път мини челните товарачи на Multione. В рамките на изложението от фирмата ще предложат на българските фермери изгодни ценови предложения, отстъпки и възможности за безлихвено кредитиране на италианските товарачи.


 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!