Долнооряховската фирма Универсал НВГ представи италианските пръскачки Moccia в рамките на специализираното селскостопанско изложение АГРА 2013.

По традиция фирмата акцентира на богата гама от продуктите за растителна защита, които предлага на земеделските производители.

Пръскачките Moccia oт скоро са в портфолиото на фирмата. Те се предлагат в прикачен и навесен вариант. Прикачнте пръскачки са с вместимост 2000, 2500, 3000 и 4000 литра и захват на крилата от 18 до 32 метра. Навесните модели са с вместимост от 800 до 1800 л и захват на щангите от 12 до 27 метра.

Интересното за тези пръскачки е, че предлагаме на клиента сам да избере опционално оборудването, спрямо нуждите на стопанството и финансовите възможности, като въз основа на това се формира и крайната цена, обясни пред Фермер.БГ Венцислав Георгиев от Универсл НВГ.

Всяка пръскачка Mocha може да бъде оборудвана както с обикновена механична разпределителна система, която е най-евтиният вариант, така също и с навигационна система Track Guide на немската компания Mueller Elektronik. Това позволява поддържане на нормата на пръскане, изключване на секциите при припокриване, автоматичен контрол на височината на крилата. При закупуване на такава техника, от фирмата предлагат на земеделските производители пускане на машината в експлоатация, инсталация на компонентите, които трябва да се инсталират допълнително, както и обучения на операторите, които ще работят с машините.

В рамките на АГРА 2013 Универсал НВГ представи и вече познатите на българския пазар дюзи за пръскачки на немската фирма Lechler, както и помпите за пръскачки Commet, чиято пълна гама фирмата предлага. Бяха показани и италианските резервни части за пръскачки GeoLine. Интересът на посетителите беше привлечен и от навигационната система Track Guide 2 на немския производството на навигациони системи и контролери за управление на агротехника Mueller Elektronik.

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!