Бизо-България ЕООД взе участие на селскостопанското изложение АГРА 2013 като представи на посетителите зърноприбираща техника Biso, челни товарачи Giant и трактори New Holland.

Акцент в представянето на  фирмата бяха холандските челни товарачи Giant-Tobroco Machines, на които Бизо-България от съвсем скоро е официален представител за страната. Giant-Tobroco Machines са малогабаритна техника и са изключително подходящи за употреба в животновъдния сектор, обясни пред Фермер.БГ Цветомир Костов, търговски представител на Бизо-България. Прикачните инвентари и оборудването, което се предлага към челните товарачи е изцяло съобразено с нуждите на животновъдите – влизане в малки закрити пространства,  приставки за хранене на животните, пакетиране на фуражи, транспортиране на храна за животните и т.н.

Фирмата Giant-Tobroco Machines е добре позната на западноевропейския пазар, а отскоро навлиза и в Източна Европа. Костов отчете големия интерес към бранда от страна на българските фермери на АГРА и посочи, че има многобройни запитвания за машините – като се очаква скоро да се осъществят и първите по-големи доставки на холандските челни товарачи. Надеждното сервизно обслужване, както и снабдяването с резервни части е абсолютно гарантирано, посочи Костов.

В рамките на АГРА Бизо-България представи и зърноприбираща техника Biso. Biso Schrattenecker e лидер в продажбата на зърноприбираща техника по цял свят и най-популярният производител на приставки за рапица и соя, както и хедери за бяла и редова жътва, посочи Цветомир Костов. Установяваме че фермерите, започнали да работят с бранда, остават изключително доволни от качеството на вършитбата, независимо дали работят с приставка за рапица, адаптер за слънчоглед, царевица или хедер за слята повърхност, посочи още той.

Бизо-България от година и половина работи с New Holland като вносител на брада и в рамките на АГРА бяха изложени трактори New Holland от различен мощностен диапазон. Работим директно с производителя и предлагаме цялата гама машини, а на склад в България имаме налични най-търсените от българските земеделци трактори и комбайни New Holland, посочи Цветомир Костов.

Бизо-България поддържа богата наличност от резервни части на всички машини и брандове, които предлага на пазара.

От фирмата планират демонстрации на предлаганата селскостопанска техника през следващите месеци, включително и по време на жътвената кампания.   









 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!