„Стартек инженеринг” ЕООД предлага на земеделските стопани, специално за пролетната сеитба, сеялка за окопни култури Mascar Futura на изключителнo изгодна цена - от 12 200 евро, без ДДС.

6-редовата сеялка е оборудвана с компютър и дискове за царевица и слънчоглед. Машината разполага и с брояч на хектарите, микрогранулатор и светлини.

Дългогодишният опит, който има производителя в този сектор, е дал отражение в здравината, опростеността и занижените изисквания към поддръжката, с които се характеризира машината. Анкерният ботуш позволява на сеялката да работи дори и при висока влажност на почвата стабилно и без нарушения в дистанцията между семената. Специално внимание е обърнато на трансмисията, като резултатът е висока издържливост и безопасност по време на работа.

Mascar Futura можете да намерите от официалния вносител „Стартек инженеринг” ЕООД, колокиран  в София, (тържище Слатина) – Булгарплод, ул. „Проф. Ц. Лазаров” 13. Повече информация можете да получите и на следните телефони: 02/9714506, факс:02/9788256, както и на e-mail: [email protected].