Стефан Стоянов

Стефан Стоянов

Стефан Стоянов е собственик и изпълнителен директор на „Плевен Агро Консулт“ ЕООД от 2014г.

Стефан Стоянов е собственик и изпълнителен директор на „Плевен Агро Консулт“ ЕООД от 2014г. Фирмата се занимава с консултации на  производствени предприятия, земеделски производители и други стопански субекти по изготвяне на инвестиционни проекти и бизнес планове при кандидатстване с проекти по Програмата за развитие на селските райони на Европейския съюз.

Работи в областта на земеделието от 1998 г. като се занимава със зърнопроизводство в региона на Плевен. От 2006 г. до 2013 г. Стоянов работи в ДФ Земеделие в отдел Оторизация на плащанията по програма Сапард и ПРСР 2007-2013 г. Работи и в отдел договориране по ПРСР 2007-2013 г., като отговаря за оценката на проектите и за разплащането на средствата по програмите.

По образование Стефан Стоянов е икономист. Завършва Икономическия техникум в Стара Загора. Притежава бакалавърска степен по Стопанско управление от УНСС – София. Магистърската си степен по бизнес администрация завършва в Американския университет в България. Завършва и втора магистърска степен по Агробизнес в АУ Пловдив.

От 2016 г. фирма „Плевен Агро Консулт“ ЕООД е партньор с немската компания Аграр-баг, като въвежда иновативна технология за съхранение на земеделски продукти в багове. Към днешна дата е официален вносител на всички компоненти на технологията за съхранение на зърно и силаж на немската фирма в България.
 

Заменете съхранението на зърно в складове и силози с полиетиленови ръкави - Agri.bg

Заменете съхранението на зърно в складове и силози с полиетиленови ръкави

Иновативната технология ви позволява да съхраните зърното си качествено и сравнително евтино и да го реализирате при по-добра цена

Стефан Стоянов - Agri.bg
Личности

24.06.2021

Стефан Стоянов

Стефан Стоянов е собственик и изпълнителен директор на „Плевен Агро Консулт“ ЕООД от 2014г.