Зима е. Кучешки студ и сняг до колене. Четири мутри отишли на лов в гората. На един завой обаче гумите поднесли. Бутнал се джипът в една пряспа, целият потънал в сняг. Тръгва напред и пори огромната снежна покривка, нищо не се вижда, движи бавно с 30км в час. Изведнъж на вратата се чука. Уплашени отварят, гледат един старец, прегърбен, побелял.

Старецът ги пита:

– Момчета, всичко нормално ли е? Имате ли нужда от помощ?

– Не, всичко е наред, дядо – отговорили вкупом отвътре.

Уплашени от случката, въпреки нулевата видимост, натиснали педала на газта, летели със 100 км/ч. Изведнъж отново това чукане. Отваря се прозорецът, пак старецът, задава същия въпрос. Мутрите още по-уплашени отговорили, че всичко е нормално и сами ще се оправят. Затворили прозореца. Отново мръсна газ - 160 км/ч, летят. Уплашени до смърт.

Отново се чука на вратата. Всички загубили ума и дума. Прозорецът се отваря отново, отново същият призрачен старец. Без да пита  направо им проговаря:

– Момчета, ако трябва да отида да взема трактора да ви издърпам, че като гледам как буксувате скоро няма да си тръгнете.

Фермерът към работниците на полето: - Непрекъснато хленчите и се оплаквате от кризата, а не си давате сметка, че тази година заплатите ви са с...

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ВИЦ

Вуте пита Пена: - Пено, колко години живеят свинете? - Що? Да не ти е лошо?  

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ВИЦ

- Тате, какво означава алтернатива? - Сложно е да ти обясня с две думи, ще ти дам пример: Ти работиш в завод, година след година пестиш пари....

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ВИЦ

Докторът ми предписа имуностимуланти: - Гроздомицин - Джиброцил - Дамаджанени капки

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ВИЦ

Какво наричаш овца без крака? - Облак!  

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ВИЦ