P

Моля за Вашият коментар за ПРОЕКТА на Наредбата за директни доставки

ferma_kozi: Здравейте колеги, Много съм щастлив,че най накрая наредбата е почти факт, Като цяло наре...

463 5

СПЕШНО!!! Подвеждаща информация/измама

За първа година съм земеделец.Наясно съм със селективните и с тоталните хербициди,но нямам...

944 0
N

Къде беше обявено, че има срок за подаване на декларации за акциз?

Мила: Някой от вас да има ГСМ, трябва ми информация, относно новата наредба за Регистъра на лица...

3139 34
G

Продажба на зеленчуци на открито

g_totev: аз за това искам да си продавам от двора защото до миналата есен си имаше пазарче малко за...

13735 8
P

Фермер, оправете си сайта

proba: Fermer, пуснахте новината, но вижте какво сте написали: ""Навес не се изисква само за пас...

351 1
S

ФУ за ЗП

SOTIROV69: Благодаря!

456 2
B

Онлайн консултация с адвокат

Манчева: Здравейте! От 2017г сключвам договор /едногодишен/ с община Петрич за наем на общинска...

323648 217
A

Препоръчайте ми добър адвокат за поземлени отношения

Манчева: От района на Петрич съм. Трябва ми адвокат по поземлени отношения

1481 5
V

закупуване на държавна земя - стопански двор

RosiiMM: Весо 87, били споделили успя ли да купиш парцел/имот от стопанския двор? В момента,аз съм...

21303 12
B

Прекъсване и възобновяване на дейност и субсидии

proba: Питай министъра Порожанов на МЗХ. С тях комуникацията е жестоко ограничена. Не обичат да...

701 3
S

Продължаване на договор с пасища от ОПФ

ФЕРМЕРКА: с ПРЕДИМСТВО Е ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА ЖИВОТНИ И ИМА ПРАВО НА ПЛОЩИ ЗА РАЗПРЕДЕЛЯНЕ. ТРЯБВА...

565 2
G

Въпрос свързан с промените в Закон за аренда - 2018

Собственик съм на ЕООД, което през 2016г. с договор за покупка на търговско предприятие ку...

736 0
D

Ограничение за броя на отглежданите животни в населено място

proba: Прочети си актовете! На всеки акт пише кой член си нарушил. Сам решаваш можеш ли да пром...

99762 88
L

Данъци и субсидии

htz180limited: Не си харчете субсидиите в Раломекс-Завет.И без това са малко/19.46/за да си купувате БОКЛ...

22260 70