Закони и наредби
Моля за Вашият коментар за ПРОЕКТА на Наредбата за директни доставки
ferma_kozi: Здравейте колеги, Много съм щастлив,че най накрая наредбата е почти факт, Като цяло наре...
СПЕШНО!!! Подвеждаща информация/измама
За първа година съм земеделец.Наясно съм със селективните и с тоталните хербициди,но нямам...
Къде беше обявено, че има срок за подаване на декларации за акциз?
Мила: Някой от вас да има ГСМ, трябва ми информация, относно новата наредба за Регистъра на лица...
Продажба на зеленчуци на открито
g_totev: аз за това искам да си продавам от двора защото до миналата есен си имаше пазарче малко за...
Фермер, оправете си сайта
proba: Fermer, пуснахте новината, но вижте какво сте написали: ""Навес не се изисква само за пас...
Онлайн консултация с адвокат
Манчева: Здравейте! От 2017г сключвам договор /едногодишен/ с община Петрич за наем на общинска...
Препоръчайте ми добър адвокат за поземлени отношения
Манчева: От района на Петрич съм. Трябва ми адвокат по поземлени отношения
закупуване на държавна земя - стопански двор
RosiiMM: Весо 87, били споделили успя ли да купиш парцел/имот от стопанския двор? В момента,аз съм...
Прекъсване и възобновяване на дейност и субсидии
proba: Питай министъра Порожанов на МЗХ. С тях комуникацията е жестоко ограничена. Не обичат да...
Продължаване на договор с пасища от ОПФ
ФЕРМЕРКА: с ПРЕДИМСТВО Е ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА ЖИВОТНИ И ИМА ПРАВО НА ПЛОЩИ ЗА РАЗПРЕДЕЛЯНЕ. ТРЯБВА...
Въпрос свързан с промените в Закон за аренда - 2018
Собственик съм на ЕООД, което през 2016г. с договор за покупка на търговско предприятие ку...
Ограничение за броя на отглежданите животни в населено място
proba: Прочети си актовете! На всеки акт пише кой член си нарушил. Сам решаваш можеш ли да пром...
Данъци и субсидии
htz180limited: Не си харчете субсидиите в Раломекс-Завет.И без това са малко/19.46/за да си купувате БОКЛ...