Закони и наредби
Бланка за пълномощно за представляване при продажба на земеделска земя
Калин Тодоров: Здравейте, някой може ли да ми изпрати бланка от пълномощно за продажба на земеделска земя...
Обработване на земя без договор
solun1: Явно zzz не е прочел добре написаното от питащия. Кооперацията е засяла земя, която нито с...
Право на дейност, върху земеделска земя?
solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.
как се попълва годишна данъчна декларация
: Колеги помагайте. По време на жътва на пшеница през 2010г. през блока ми със слънчоглед,...
ГМО - промяна в закона - важно, разпространявайте!
viktor2233: смърт за ГМО- ПОЧИТАТЕЛИ ОБАДЕТЕ ПРОСТАСИ НА МЕН
Как да се регистрирам като фермер?
Daniela: Така е.Фермерското мляко е на ферма 1-ва категория.Така пише и на разрешителното за пункта...
Как се регистрира животновъден обект?
Димо Димов: В помещение под наем мога ли да регистрирам животновъден обект,и какъв е реда?Благодаря
Влизане в чужд имот, отъпкана пшеница
Стефан: Намери ги тия и ги осъди по Закона за опазване на селскостопанското имущество! !!!
Правно основание - образец за земеделска земя
: абе хора ,какви образци, какви пет лева [:slap:] Нали за това има адвокати.Отиваш , прави...
Изисквания за износ на живи агнета от България за Италия.
Illusion: Много благодаря за информацията.
Какво прави БАБХ, под ръководството на Д. Илиев?
Alexandru: Абсолютно съгласен съм, че току-що започнах да уча онлайн търговия, тъй като не искам да о...
Мярка Млад фермер - участие и мнения за нея
: Дори и ДФЗ-РА, не могат да ти кажат. Това може само да се каже , ако ЕС разреши прехвърлян...
10 процента данък за ЗМП през 2010 ,а
adriana: "И фирма да си облагат се приходите на земеделския производител. " 123456, показваш уди...
ПРСР - Мярка 312
: Първо - по мярка 312 вече е изчерпан финансовият ресурс, който е предвиден до края на 2009...
уважаеми колеги, получи финансиране в размер на 5000 евро до 250.000.000 евро се възстановява с лихвен процент от 2% годишно.
уважаеми колеги, получи финансиране в размер на 5000 евро до 250.000.000 евро се възстанов...