Закони и наредби
Производство и продажба на яйца
Байрам: Продавам на 100% домашни яйца минимум размер М !Сорт кокошка люман-браун.Хранят се със жит...
Казус при продажба на земеделска земя при наличие на арендатор - коментирайте!
[email protected]: Земя 4 категория обл. Пловдив, общ. Асеновград, реална цена, която може да се вземе на дек...
Прехвърляне на земя
Н. Ангелова: Законно ли е парите от рентата да се изпратят на наемодателя с пощенски запис и това да се...
Как се издава разрешително за сондаж в нивата
iwo iwanow: здравейте,след регистрация на тръбен кладенец за други цели трябва ли да се пуска заявлени...
Необходими документи за регистрация на трактор от КТИ
Емил: Здравейте Моят въпрос е Имам трактор от наследство от баща ми а на него са го дали да го...
Кръстосани проверки 2917
пишман земеделец: Кога свършва кръстосаната проверка? По спомен , веднага не качваха застъпванията в сайта...
Как да кандидатствам, за да бъда финансиран при закупуване на трактор?
tilcho: как да проверя дали отговарям на условията за финансиране къде е публикувано
Необходими документи и разрешителни за отглеждане на гъби
Mirsiet: Какви дукоменти трябва да имам за отглеждане на гъби
Изисквания и документи за продажба на плодове и зеленчуци
Николай: За търговия с плод и зеленчук
Какво е нужно за продажба на собствена продукция на пазара
Христо Велков: Какви документи са ми нужни за продажбата на зеленчуци собствено производство на магазини...
БАБХ - дневници земеделски производител
Мария Калинова: Относно воденето на дневници - има ли значение какво се отглежда и необходимост от водене...
Отглеждане на кокошки носачки-изисквания,условия,доходност
optimeon: Много ви благодаря за информацията
СЕПП Уведомителни писма 2009 - КОГААА???
: Не, няма проблем. РА са задължени всяка година да изпращат такива писма. Те са уведомителн...