Закони и наредби
Право на достъп до собствена земеделска земя
Здравейте, имам собствена нива, която възнамерявам да ползвам като овощна градина. По кад...
Може ли собственик да продаде по-малко от 3 дка зем. земя?
Да кажем той има 5 декара но ние искаме само 1? Или по-закон не може по-малко от 3 декара?...
Изграждане на резервоар/езерце
Здравейте, дали някой знае какво изисква закона за изграждането на резервоар/малко езерце...
ЗАКОН ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ЗП
В новия ЗАКОН ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ЗП, няма и една думичка за новорегистрираните фирми, които...
Прекратяване на регистрация
Георги Иванов: Според мен се започва с подаване на декларация по образец в НАП за прекратяване на дейност...
Договор арендатор
wladd: Кога си го придобил ? Този имоти с Договор за аренда, наем или съвместна обработка . Кога...
Наследствени земи, стопанисвани от общината - липса на информация
Milica Filipović: Същото е положението и в Сърбия, по-точно в Лесковац.
Прехвърляне на земя
Н. Ангелова: Законно ли е парите от рентата да се изпратят на наемодателя с пощенски запис и това да се...
Конна база - регистрация на животновъден обект
Здравейте, Във връзка с обект конна база, в процес на строеж, се интересувам какво тря...
Разпределяне на рента за минали години
Aneta Varadinova: здравейте, въпроса ми е такъв от пастрока ми имам 3 декара земя имам пълно мощно от майка...
Обработване на земя без договор
solun1: Явно zzz не е прочел добре написаното от питащия. Кооперацията е засяла земя, която нито с...
Право на дейност, върху земеделска земя?
solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.
Влизане в чужд имот, отъпкана пшеница
Стефан: Намери ги тия и ги осъди по Закона за опазване на селскостопанското имущество! !!!
СПЕШНО!!! Подвеждаща информация/измама
За първа година съм земеделец.Наясно съм със селективните и с тоталните хербициди,но нямам...
Фермер, оправете си сайта
proba: Fermer, пуснахте новината, но вижте какво сте написали: ""Навес не се изисква само за пас...