Пипер
Болест по пипера
Цецо: Колега има ли налеп от вътрешната страна на чешката прилича ми на мана. Тя е в поливната в...
Мнения относно отглеждане на 30дка пипер
[email protected]: Шабленската капия вече е история! До преди 15г.в района на Шабла се отглеждана около 10 0...
Пожълтяване листата на пипера
TubalCain: Здравейте, въпреки, че малко късно се включвам, предлагам да: 1. увеличете дневната влаж...
Кой сорт пипер ще ми препоръчате?
Искам да отгледат тази година повече пипер. Видях, че има десетки сортове. Не съм опитен,...
Съвет за отглеждане на 15 дка червена капия
Силвия: Имам интерес. Може ли малко повече информация
С какво да торя преди дълбока оран за Капия?
Ohluv88: Не купувайте техника от Ralomex , некоректни са и техниката им е под всякаква критика! Изп...
Моля за съвети и мнения за краставици и пипер
stefka66: Здравейте,пипера не иска много труд,но краставиците всеки ден трябва да се берат и полива...
Споделете съвет кой вариант за напояване е най - подходящ?
htz180limited: Дъждовалното не е ли предпоставка за развиване на гъбни заболявания и мани? поне при краст...
Съвет за филтър за капково напояване при зеленчуци
ivanov11: искам да попитам откъде да намеря тези гъби,и къде точно се поставят във филтъра.? Здраве...
10 дка зеленчуци
Здравейте. Искам да започна да отглеждам зеленчуци - предимно домати и пипер. Имам собств...
Избор на тръби и маркучи за капково напояване.
panagro: Кадир, мисля че към която и фирма да се обърнеш ще те консултират и то безплатно. Аз лично...