Проблем с двойно Болгар

anabisa: висящ лагер свали карданчето на лагера откъм раздатката на самия лагер има гайка стягаш 15...

267 1
S

Помогнете да реша проблем с навесната система на трактор Владимировец Т 25

Иво: Борислав е дал много точна прогноза.Капачето с двата болта го отвий и изчити клапанчето .Г...

8819 8
D

Коя от тия марки трактори, Kubota, Yanmar, Shibaura да избера?

Танчо Енев: Здравейте може ли мнение за трактор Хонда ТХ 20 и някой дали внася резервни части за този...

79812 17
D

Колеги помогнете с ел.схема за трактор Болгар

Васил Милев: Търся схема за управление на алтернатора/генератора/ на трактор Ламборджини 135 ФОРМУЛА.

15245 9
M

Двигател на Владимирец изпуска дим между главите и цилиндрите, дайте съвет колеги

ЙОРДАН: И при мен е същия проблем. Казаха ми , че на фреза може да се шлайфа леко главата.

1052 2

Орбитрол и цилиндър

Христо Асански: Според мен или объркани маркучи или орбитрола дефектен

295 1
B

Т150

Ямз 236 не пали,при подкачване на инжектира не се чува бушона(клапана),моля за съвети от к...

136 0
J

Трактор МТЗ 952 Беларус - често срещани проблеми

Виктор: Здравей колеги , какво ви е мнението за Беларус 952 най - вече ще се използва за косене (1...

106169 51
M

Регистрация на АТВ

Десо: Здравейте , ходих 3 пъти за подаване на документи за регистрация и никакво внимание. Бюр...

2360 2
Z

Моля споделете впечатления от корейските трактори LS, предстои купуване на трактор

Koreec: Дай повече мнения пиши на лично,дай телефон

5379 8
I

Какъв трактор да купя за работа по 10 дка лозе?

Maho: Здр za 14 конски сили свидетелства за управление травали

8188 9
M

Хидравлика на трактор

Кирил: Като го затегнеш спира свалянето

1432 5
E

Мнения за трактор Киоти 6010 60кс.

Valentin: Даите мнение за Киоти 7330 С

6432 4
A

Турбо на трактор Т40 - Как се прави?

Живко: На клипчетата слагат турбини ама как са слагат нещто трябвали да се сменя. Какви турбини с...

2754 9
G

Трактор Mitsubishi - помогнете с информация, колеги!

Димитър: колеги, каква е хлабина та на клапаните на трактор митсубиши мт 240.двигател S4L9, 4 цилин...

2004 3

Най-важното Моите новини