Царевица
Съвет за сорт царевица за неполивни условия
може ли някой да ми каже откаде да си купя семе за царевица-и какъв сорт да бъде-------нем...
Сладка царевица
marian: при нас има семена или поне имаше ,трудно се намират поради това че малко народ сее сладк...
Избор на семе за поливна царевица
: Колеги споделете и цените на които купувате семената защото в краина сметка всеки трси по...
Фуражна царевица - избор на семена
ivo__2: При 509 семената не са скъпи колкото западните, но както е написал колегата по горе при пр...
СИЛАЖ,ФУРАЖ- 2010
: mojeli nqkoi dami kaji pove4e za porodata djarsei za6toto iskam dasi zema za sopstveni nuj...
Колко зърно е необходимо за засаждането на 50 дка царевица?
ivo__2: Вносните семена мисля, че почти всички се продават на бройка обикновено по 80000бр. в тоба...
Рента.
mirchev: Колеги,може да се предявяват претенции единственно,ако в договора изрично е упоменато вида...
въпрос за царевица
: Здравейте колеги. Прави сте, че се дължи на климатични промени, но според мен най-много за...
Имам ли право след като придобия земя,да искам рента?
metsanat: Благодаря за мненията, от хора чух че давали 15 лева рента или 40 килограма зърно.Вашите м...
Каква царевица да засея
metsanat: Идеята ми е такава: На есен да засадя овесено-грахова смеска която да окося за сено и сле...
Малки мелници
Здравейте! Бихте ли могли да ме ориентирате къде в областа между градовете Козлодуй, Врац...