Царевица
МИНАЛО И БЪДЕЩЕ НА ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА ПРОЛЕТНА СЕИТБА
IvanJIvanov: Грубите сметки за двете съседни ниви ,засяти със пионер PR64LE19 покказа добив от 308кг за...
Как върви цената на царевицата в Плевенски регион
Здравейте колеги да попитам изкупните цени на царевицата?
Цена на ЦАРЕВИЦА- 2013 и цена на силаж от царевица
Здравейте, пишете моля за това каква информаци имате за цените на царевицата реколта...
Как се отглежда царевица?
Търся съвет от компетенти хора в тази област. Имам свободно място да засадя царевица и и...
Сериозен проблем ли е сушенето след прибиране при поливна царевица?
Здравейте колеги, Мисля от следващата стопанска година да засея царевица, която възнамеря...
Уточнете и нерафинирано слънчогледово масло с налична
ние сме доставчици на слънчогледово масло. на много добра цена, ние сме били доставя от 19...
Mistral ekstra i Kasper 55 при царевица
След като се пръска царевицата възможно ли е да има посиняване и при културата ??
сладка царевица forte или позната като деница
mechtatel: много ранен хибрид с къс вегетационен период 65-70 дни цена за килограм-114лв ето ти и...
Сладка Царевица Сортове и Борси на едро
jzt78: Здрасти колега,аз сях на 06.04.2012 сега смятам към 10.04.2013 преди дъжда който се очаква...
Отводняване на герен
Имам някоя друга нива,която се наводнява от подпочвени води.Някой има ли опит с модерните...
Флейковане и Екструдиране на суровините
jilata73: Dimana, който и да стои зад снимката ти, знае че по голямата част от животновъдите не са...
Питане за избор на култура за засаждане
martinelli: благодаря за савета колега воопще не се бях сетил да променя заглавието
Избор на сорт царевица
mertol: Знам, че има вного време, но започнах от сега да разпитвам, защото броените дни минават бъ...
Как да се предлага и консумира сладка царевица сорт LEGEND F1?
Ivanov_i_brat_my: Вероятно никой не я изкупува, защото тя се бере основно като \"бейби\", когато кочаните са...
Търся информация за сладка царевица форте
може ли да ми дадете малко инфо за тоя сорт царевица форте.