Относно изискванията по мярка Млад фермер

  • F
    Здравейте! Много се извинявам ако има такава тема но никаде не видях.\r\n\r\nИскам да попитам някой ако може да ми каже имали минимални декари който трябва да имам зада мога да кандидатсвам по програми и субсидий?\r\nИли каде и към кого мога да се обърна зада ми разясни как стоят нещата.\r\n\r\nП.С Предварително благодаря за помоща ;)
  • Областна служба за съвети в земеделието.Там ще ти обяснят всичко, ще ти кажат и по колко дка да засееш, за да ти излезне над 2 ИЕ размера на стопанството.От 09.06.2009 г. приема на документи по мярката е спрян , поради изчерпване на парите.
  • F
    Интересуваме най-вече за жито,царевица и слънчоглед. П.С а иначе кам кого мога да се обърна зада ми се поясни всичко необходимо и разните условия за дукоменти и т.н
  • декарите са в зависимост от културата, която отглеждаш. Например за пшеница 160 дк, които за 5 години, трябва да станат 500 декара. Другата добра новина е, че тая програма вече връзкарите я източиха и не знам дали е действаща.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта