Обеззаразяване на семена

 • G
  Колеги кой с каво смята да обеззаразява тази година и каква е себестойността на дка?\r\n\r\nИмам предложение за Ориус 6фс - 23лв/л за 2т семена или кум 38 ст/дка\r\n\r\nСейвидж 5 фс - 24 лв/л\r\n\r\nНякой ползвал ли ги е като фунгициди и какво ви е мнението?
 • W
  Има машини българско производство за обеззаразяване на семена на Вема http://vema-eood.com/ , имат 3 вида машини с различен дебит.
 • G
  Колега това все пак е беше ниналата година - иначе вирмата е Балея груп
 • P
  kolega,ot koq firma e tazi cena? NA men mi dadoxa po visoka.
 • G
  Да Ламадора е по-добър понеже освен праховита и твърда главня дейста и срещу Фузарийно кореново гниене. Цената която аз съм намерил е 101 EUR, но не знам дали си струва май ще заложа на ОРИУС.
 • F
  Всяка година използваме Ориус и Сейвидж и нямаме никакви проблеми така, че действай смело. Само като съвет ви давам аз миналата година използвах Лактисем ( хранителен р-р и растежен регулатор )заедно с обеззаразителите и съм доволен. Ако някой иска може да пробва. Увеличава и кълняемата енергия на семената...като се има предвид какво е състоянието на семената тази година...
 • Жоро,аз досега работех с Дино и горе долу бях доволен. Тази година съм решил да взема Ламадор на Байер- много по скъп е от това което ти предлагат -излиза по 1.20 лв. на дка,но е трикомпонентен и с гаранция оригинален. Ако купиш Ориус внимавай,че има доста ментета. За другите препарати,не съм чувал.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

R

система за оповестяване

rosi11: гледам номера от снимките от очертаването, където номера започва с екате и още две числа,...

135 1
П

Заместител на линурон при кориандър

Иван: Колега намери ли препарат за кориандъра ?

618 3
S

Третиране на шитни плевели

lupo_93: Поникнал е овес.

1765 1
K

Запечатка на слънчоглед - споделете съвет

stamen2000: kak taka do sega ne e poniknal

3874 4
J

Фунгицид при слънчоглед

Cheha: И аз съм се замислил по този въпрос, но смятам да поизчакам с фунгицида защото съм пръскал...

321313 4