Пакетиране на биохумус

 • D
  Здравейте колеги, отглеждам ЧКЧ от доста време и вече мисля да започна да пакетирам продукцията си. Някой може ли да ми каже какво точно ми трябва за да започна да я пакетирам и предлагам легално . Идеята ми е да смесвам биохумуса с торф предимно за цветарските магазини. Благодаря предварително.
 • B
  Да попитам и аз нещо колеги , има ли файда от това да я предлагаш по магазините , т.е. продава ли се ? Аз имам тор която стои , не съм се опитвал да пробвам във малки количества , пускам обяви все на едро . Мерси !
 • K
  В моя случай 3500бр за 5л. и 1500бр за 20л.,но каквито и размери да искаш това е мин.сума за да приемат поръчката.И ако имаш възможност използвай дебелина от 70 микрона нагоре,по-тънките лесно се късат!
 • D
  Ясно разбрах колега Благодаря за бързия отговор. А тази сума за пликовете (750-800лв ) за колко броя пликове става въпрос?
 • K
  Нищо повече от тези документи не са ти необходими.Виж наредба 36 от 18.8.2004 за контрол на торовете ,чл 1 ал.4.подлежиш на контрол за съответствие т.е.това което пише на анализа трябва да е в опаковката и съотвенто на етикета! Като имаш 1 дка червеи,вадиш Април месец примерно 30 м3 , и те са партида Х отговаряща на съответния анализ.
 • D
  Колега питам за документи... дали не трябва да имам нещо повече от тези документи, за анализа аз не мога да гарантирам за химичния състав на цялата продукция от тази година (примерно) .... то това е относителна работа представи си имаш 1 декар червелак... как да пратиш за проба материал от всички легла
 • K
  Трябват ти опаковки и машина за лепене на пликове.Пликовете трябва да имат етикет или директен печат с информация за:производител,съдържание,начин на употреба,начин на съхранение,дозировка и срок на годност.Химичен състав(това от анализа),като ти отговаряш ,че това което е вътре отговаря на написаното от вън.Като начало пробвай с пликове без печат,само със залепен етикет,т.к. мин.бройка за поръчка на пликове с печат е мн.голяма около 750-800лв минимум като пари.Лепачките са от 100 да 400лв. За цветарски магазини се насочи към разфасовки 1-5 литра.
 • D
  Какво значи лесно? Може ли малко по подробно :D Регистриран съм като земеделски пр. и имам сертификат ( протокол) от аграрния в Пловдив.
 • P
  Tрябва ти ПАЗАР! Всичко друго е лесно!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Изкупуване на охлюви за реализация в чужбина

Здравейте! Нов съм във форума и като цяло отскоро обмислям идеята да се занимавам с не6т...

964 0

Как да създам ферма за охлюви

proba: Здравейте интересува ме как мога да започна да се занимавам с охлюви.разбрах че едно от на...

1175 2

Начинаещ охлювъд

Ivanov_i_brat_my: Разумния човек не се интересува дали в страната има пазар, а дали той може да си продаде п...

6922 1

Ферма за охлюви - споделете актуална информация

Здравейте, интересува ме отглеждането на охлюви. Изчетох всички стари теми, но са доста ст...

1499 0

Съвети за старт в животновъдството

ab1993: Здравейте колега,първо искам да ви поздравя че сте решили да се занимавате с животновъдств...

7859 13