техника за почистване на пасищата

  • N
    Здравейте!За почистването на пасищата ми е необходима резачка за храсти.Някой може ли да ми помогне с информация за промоции или подпомагане от фонд Земеделие за закупуване на такава техника.Моля да ми пишете на имейла [email protected] Благодаря!
  • и да чистиш и да не чистиш решили са да те режат те режат, при мене идеални пасища ме отрязаха ,защото от дъждовете има изнесена земна маса в единият край на парцела при положение, че това е планински район-така че : експертите от ДФЗсе имат за по големи от господ чистил не чистил , те колят ,те бесят
  • Моите пасища са ги проверявали дали са косени през месец февруари когато имаше 20-30 см. сняг.В мое отсъствие са решили, че не е косено и ми наложиха санкции.Протестирах, но ефекта е все едно да се оплачеш на Арменския поп.Между другото има и сайт "Арменски поп" където можеш да изложиш всички свои оплаквания. Така, че си помисли за техниката.Може да си дадеш парите на вятъра.
  • За целта е необходимо да прецизираш въпроса си.Колко декара са пасищата? Ако са много ти препоръчвам да си купиш шредер за почистване от фирма "Драганови" тел. им за контакт е 0888219864. Можеш да видиш за какво става на въпрос в http://www.tractor.dir.bg/Zanon-srderi-pnevmatika.htm ,техниката е италианска и ми върши чудесна работа. Освен това ти трябват и една моторна резачка и една моторна коса с диск за храстите. Скъпичко излиза това удоволствие, но и 20 лв.не са малко,а пък и ако си ги регистрираш за АЕП са още 20лв. Успех!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Почвени проби и анализиране на получените данни

За да Ви помогнем да установите, в каква степен това уникално почвено разнообразие се отра...

63 0

Инспекция на посевите чрез заснемане с дрон

Събираме точни данни на ниво растение, използвайки високо прецизен дрон с интегрирана мул...

33 0

избор на тръбно ролкова поливна машина

Hri100: Аз съм най-доволен от Окмис.Вносител е фирма Новита прим.

163 1

Мулчер-тава

Здравейте,колеги! Интересувам се от такъв тип мулчер-тава ,който може да сподели малко пов...

578 0

Пръскане по въздух - делтапланер или самолет

Iancho: колега делтапланер не ти трябва най добре е с хеликоптер

1156 3