Леки опасения за цената на пшеницата

 • M
  Здравейте колеги, искренно се радвам че тази година за продукцията Ви има добра цена.Хубавото е че по-голямата част от вас не се поддадоха на спекулата на търговци и прекупвачи, които за да си \\\"спасят главите\\\" писаха какво ли не. Същото преди няколко месеце се случи и при нас фермерите отглеждащи овце. Който не се подведе си продаде агнетата на приемлива цена, от това доста джамбази отпаднаха от пазара, или не изкараха почти нищо на наш гръб.Явно това си е нормален процес който върви навсякъде, хубавото е че от тази година стартира и в България и дано да продължи.\r\n Опасенията са ми други. Търговците знаещи че обслужвате кредити и Ви трябват пари за есенната кампания, едва ли ще Ви дадът нормалната за световните пазари цена. Просто ще разчитат на фактора време.Те всъшност нямат и друг избор, ресурса пари за жалост в голямата си част е още при тях, и за да не са на загуба и еветуално да изкарат някаква печалба ще задържат по всякакъв начин и средства цената надолу. Аз искренно Ви желая да идържите за да си получите заслуженото като цена за труда ви. Успех. [podkup]
 • M
  Определено форума и темите са доста полезни, това го доказва тази година. Поради по добрата комуникация помежду нас, ценита са доста по приемливи от миналогодишните-това е факт, не говоря само за цената на зърното.
 • P
  Да може да получиш някаква информация от колегите ти, но има и такива които заблуждават,не искам да цитирам имена ,че сега ще почнат пак да ме оборват, ако можеш да отсееш зърното от плявата до някъде има смисъл. Но по принцип повечето пишат празни приказки и се правят на големи умници...... Но пазар със форум не се прави,не можеш да определяш цени като напишеш напр. пшеницата ще стане 55-60 ст на Коледа, недейте продава.Това е глупост, може и да стане никой не знае, но защо ще стане няма доводи, така му говорят на разбирача.....и той така си пише.Ей това е лошото, някой ще го послуша и ще сбърка...... Има ли нужда от сляп позитивизъм, като реалноста е друга?
 • G
  Според мен форума е доста полезен И е един от факторите евтините търговски номера да не минават така лесно. Ако погледните темата за цената на пшеницата и се абстрахирате от анонимните изказвания ще намерите постовете на регистрирани потребители с точна информация кой на колко е продал. Като се има в предвид че с някой от тях се знаем лично на мен това ми носи доста добра информираност.
 • M
  Сигурно е така, но немога да бъда убеден че там цените са по-ниски, точно напротив.
 • P
  Мецанат, реалната търговия е много далеч от този форум
 • M
  Точно за това говоря, а относно тези изцепки от които лъха цинизъм и злоба, със сигурност са на някой търговец дето му е затънала главата.
 • Ти мислиш ли,че човека въобще знае за тези обяви...по-скоро гневен земеделец,на който са му казали,че цената ще падне и сега пуска обяви от името на Нейков...Кой луд ще пише такива глупости и ще си дава телефона...Гледам и Нейков е му е останал длъжен,пуснал му е обява,че продава пшеница на 200лв!
 • M
  Дааааа. Както предрекох по-горе почна се.Вижте част от"обявите" във агрофорума и ще видите за какво иде реч и по специално изцепките на Нейков. За да пише с такъв тон явно бая го боли от цените [podkup]
 • M
  Тебе какво точно те дразини в новата тема?
 • и за това трябваше да пускаш нова тема ли абе ти си много голяма

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Земеделска земя и цената й

Здравейте, Решил съм да купя земеделска земя с инвестиционна цел - да я отдавам. Им...

394 0

коронавирусът и земеделието

Стефан: Какво правим със земеделските базари пазари и т.н.? ? Тази възможност за реализиране на пр...

439 5

Цена на лавандулата

Здравейте,колеги! Нека коментираме цената на лавандуловото масло за тази година.Някой от...

1129 0

Ориентировъчна цена на лавандулово масло през 2016 г?

: Здравейте, Изкупувам лавандулово масло за износ. При интерес от ваша страна ще се радв...

1679 2