цената на ХЛЯБА

 • N
  От днес цената на хляба при нас в ямболско е със 0.05ст. нагоре вече е 0.85ст. за 0.700гр.Не е ли СРАМОТА бре господа хлебопроизводители,на какво основание? Все още работите със суровина от мин. год.Ел. енергията не е вдигната,Лук ойл намали цените на горивата вие вдигате цената на хляба.Или сега ще излезете със номера че вече работите със зърно от реколта 2010 год. по 300лв за тон.Срамота е само за вас ли няма контролиращи органи че така си играете със цената на насъщния.
 • M
  Сега сигурно подобрителите които влагат са с нова цена и ето ти оправдание ,а виж за цената на зърното има време ще го калкулират и него нагоре.
 • V
  така няма закон и фурните са на депутатите такаче си правят каквото си искат
 • Когато преди 2-3 години цената на зърното се качи главоломно, тогава хлебопроизводителите казаха, че цената на хляба неминуемо ще се повиши и разбира се, това беше разумно обяснение, след като за никой не е тайна, че хлябът се прави от зърно. Но на следващата година цената на зърното се срина и тогава същите хлебопроизводители излязаха и заявиха, че цената на хляба няма да бъде понижена, тъй като основно перо в себестойността на хляба били горивата, а не зърното. Това беше абсурдно, но никой държавен орган не възрази, до колкото си спомням. И това ако не е субективно отношение...
 • G
  мирчев как да ги пипат в софийско като тук (София)отдавна няма хляб 600г под 85 ст. Под нас в Елемаг примерно 600 г 1.05лв нито го вдигат нито го намалят то и на къде повече.
 • M
  При вас така са намерили.В селата наоколо бабичките вземат рентата,мелят житото и цяла зима си месят хляб.Така и така печките им горят,пък и като гледам в софийско фурните са доста и всеки търси начин да остане на пазара.Цените на хляба не са пипани.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

P

Земеделска земя и цената й

Здравейте, Решил съм да купя земеделска земя с инвестиционна цел - да я отдавам. Им...

571 0
К

коронавирусът и земеделието

Стефан: Какво правим със земеделските базари пазари и т.н.? ? Тази възможност за реализиране на пр...

478 5
I

Цена на лавандулата

Здравейте,колеги! Нека коментираме цената на лавандуловото масло за тази година.Някой от...

1241 0
I

Ориентировъчна цена на лавандулово масло през 2016 г?

: Здравейте, Изкупувам лавандулово масло за износ. При интерес от ваша страна ще се радв...

1734 2