Цена на млякото, търся доставчик за малък цех

  • B
    Zdraveite na vsi4ki\r\nimam malak sladkarski ceh v plovdivsko i si tarsq dostav4ik na prqsno mlqko
  • M
    Едва ли се кефи, този "човек" е пълен комплексар, то не тръбеше че прави нова порода овце, то не се прови на компетентен в темите за биволи и зайци/както и във всички други/, но твърди с гордост че през живото си лопата те е хващал ми едва ли не пиел ден и нощ с Тато, а инече се пише за практик. Освен че използва понятия и наречия които не се вписват в неговата особа, просто грандоманщината му е огромна, но без покритие.
  • metsanat- ,в простотиите на тоя може и да има една хилядна истина но по-скоро ни усети че всички сме пристрастни и ни бара по акъла и ние му се връзваме и тои се кефи.
  • B
    neka izlezne naredbata za diretni prodajbi i 6te se svarja s horata pusnali mi koordinati na li4ni sled kato se vidqt usloviqta koito trqbva da se spazvat spored naredbata 6te se uto4nqva-cenata i na4ina na dostavka za ivanov-tvoite pisaniq v stroitelni i drugi forumi sa mi do bolka poznati dr.ivanov za poreden pat te molq ne pravi ot tazi tema konteiner za ogpada4nite ti otpada4ni misli
  • M
    Леле Иванов какъв кретен си само да знаеш, не забравяй че най-реномираните и скъпи ресторанти и заведения са такива защото предлагат истински продукти приготвени по безупречен начин. Ти скоро ще почнеш да разправяш че и генномодифицираните са за предпочитане пред екологично чистите и натурални. Е такива като теб носят името "национални предатели". Като тези продукти дето ги "рекламираш са толкова полезни що не си направиш омлет от "сухо" яйце и айрян от сухо мляко. Мале че си смешник. И като последно, грандоманията отново ти се е засилила, увеличи си дозата на хаповете или докато е време сам се вкарай в заведенията предназначени за такива като теб. [kon4e]
  • K
    Когато се търси нещо би следвало да се каже какво точно се търси !!! Търсиш доставчик на мляко, добре ама кажи колко ще го плащаш, ти ли ще си го взимаш или искаш да ти го карат и прочие.Това че търсиш мераклии без да уточняваш за какво става въпрос едно че не е правилно, друго че намирисва на гнило !!
  • предлагам екологично козе мляко ела си го вземи
  • R
    Иванчо, къде ни хвърляш по върбите сравнявайки ни с туризма? За изискванията за работа със сурово мляко си прав. Но, че селянина не може да изпълни хигиенните изисквания и че тези, които работят с такива продукти нямат нужната култура и дисциплина не си прав. Всичко си идва с времето, само трябва да се работи в тази насока. Аз лично продавам млякото си в не малък сладкарски цех, в ресторант, в хлебарница за направа на козунаци, в по големи количества на клиенти правещи сирене или кашкавал. Всичко това ти го пиша в противовес на надменния ти тон, но не се учудвам анонимния, човекът без лице винаги се стреми да е над другите. Сигурно си комплексар и избиваш слабостта си!
  • Не може да се ползва прясно мляко и яйца без значение кой селянин ги е произвел, български или френски. Работи се само със сухи, защото са безопасни. За всички продукти с юйца срокът за консумация е "аламинут" - веднага, на минутата, т.е. под никаква форма не може да ги държиш и няколко часа, а за тези с прясно мляко най-дългият е "до края на деня". Това иска голяма дисциплина от работниците, каквато те нямат, а и не може да очекваш защото стават и грешки, и това води до големи фири, преразход на труд и висока цена на продуктите. Дори палачинките дето вкъщи ти стоят 2 дни в хладилника, в заведението ги правиш само след поръчка, като нямаш право дори да държиш готова смес. Отделно у много трудно да се работи с наши продукти по ресторанти, защото селянинът е недисциплиниран, живее с мисълта, че другите са длъжни да ядат каквото им даде. Не може да сервираш чушки бюрек и едната да е голяма и крива, другата малка и права. Или доматите да са ти 4 размера с 5 степени на зрелост и готвача да прави салата от тях - ще прави от турски, защото са еднакви по размер, по цвят и по вкус. Как да се продава наша продукция, когато е незаконна и тук всеки обяснява как ще лъже държавата, кой ресторантьор ще дойде да купи заклано в двора теле? На запад се консумира телешко и го различават от нашето кравешко, затова се купува аржентински и бразилско, защото става за ядене, а нашето само овкусява зеленчуците в гювеча. Българският селянин максимално бързо трябва да влиза в час, защото вече е встрани от пътя и не заработи ли както трябва го чака жалко съществуване. По-миналата вечер една норвежка по телевизията каза, че в Златните било много хубаво, верно цените можело да са по-ниски, защото били почти като в Норвегия. Туризмът не чакаше като селянина някой да му се възхищава и изкуствено да го поддържа жив, а работеше, това трябва да правят и семяните, ако искат цени като в Европа.
  • иванов,не исках да влизам в тази тема но не се сдържах защото не мога да разбера как може да си толкова долен.всеки и навсякъде говори и се опитва да наложи продуктите на българския фермер,първо за по-здравословно хранене и второ за да му се купува продукцията и тои да може да печели и живее нормално само ти ръсиш простотии за сухи млека,заместители,вносове от аржентина,бразилия и незнам от каде още.спри се бе нешастник!
  • B
    obi4am da 4eta pribarzani umozaklu4eniq
  • бамзо като ти тледам отношението разбирането и ограничения ти интелект смело мога да твърдя че горко му на този който тръгне да работи с теб ти си от онез които се опитват да шибат дявола във въздуха нищо че историята не помни такъв случай но искрено се надявам да попаднеш на някой колега който да ти намести кокалите
  • B
    imam malak sladkarski ceh v plovdivsko-ima go raiona uvajaemi pe6o otnosno ivanov i brat mu molq te ne pi6i v tazi tema ni6to profesorskite ti znaniq i umeniq za hrani,stroitelstvo i kakvoto se seti6 o6te ne me interisuvat cenata na mlqkoto nqma da q opredelqm ednoli4no a zaedno s tozi ot koito kupuvam
  • абе бамзи ти не разбираш ли да пишеш на БЪЛГАРСКИ. А ОТНОСНО ТОВА ЧЕ ПРАВИШ НЕЩАТА ТАКА КАКТО НА ТЕБ ТИ Е УДОБНО НЕ СТАВА ЩОМ РАБОТИШ С ДРУГИ ХОРА ТРЯБВА И С ТЯХ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ.ТОВА ЧЕ ГЛЕДАМЕ ЖИВОТНИ НЕ ЗНАЧИ ЧЕ И НИЕ ИМАМЕ ТОЛКОВА ИНТЕЛЕКТ.ПИШИ ПОНЕ ОТ КОЙ РЕГИОН СИ.
  • Бамзо, Навремето имах кулинарем магазин, дето наемът му беше колкото на цяло ваше село. Защото хората наоколо бяха окати, няколко пъти правехме рецепти за президента - ваш Петьо, обезкостено пълнено пиле, от любимите рецепти на Тошо, та защото продавахме скъпо реших да правя майонезата както се полага, от яйца. Споделих го с инспекторката от ХЕИ и тя ми каза - НЕси взимай беля на главата, същото ми каза после и инспекторът от ДВСК. Ти хубаво си прави нещата както решиш, ама в къщи и рискувай живота на жена ти и децата, за тъщата направо пробвай със стрихнин, но в цеха си работи със сухо мляко, защото затворите са пълни с хора, дето се правят каквато искат и все за доброто на другите. Може да си сигурен, че нито един клиент дето ти е ял по-вкусните и по-евтини закуски няма да ти данесе един пакат цигари в кауша.
  • Така и не разбрахме цената,ние доставяме млеко но в момента за една кравеферма с телета бозайници и там ни го изкупуват на 60 ст а вие каква цена прадлагате

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Земеделска земя и цената й

Здравейте, Решил съм да купя земеделска земя с инвестиционна цел - да я отдавам. Им...

227 0

коронавирусът и земеделието

Стефан: Какво правим със земеделските базари пазари и т.н.? ? Тази възможност за реализиране на пр...

370 5

Цена на лавандулата

Здравейте,колеги! Нека коментираме цената на лавандуловото масло за тази година.Някой от...

978 0

Ориентировъчна цена на лавандулово масло през 2016 г?

: Здравейте, Изкупувам лавандулово масло за износ. При интерес от ваша страна ще се радв...

1605 2