Дизелов двигател за БЧС

 • K
  Здравейте колеги, Има ли някой който да има за продан дизелов двигател Акме adn 45wsx или Ломбардини LDA 451или 3LD 450S с ляво въртене.Търся от доста време по обяви в нета,но уви - от никъде нищо.Търся и греда (дъска) или хедер с120 или 140см. Ако някой има или знае къде може да се намери,ще му бъда благодарен ако сподели.
 • И
  Здравеите колеги търся дизелов двигател с ляво въртене за косачка
 • Z
  Здравейте колеги продавам двигател lombardini 3lb 450 n с ляво въртене.0889300941.
 • Ас имам такъв двигател lda 451
 • M
  Здравейте колеги, имам мотокултиватор бчс 735 комбиниран с фреза и косилен апарат. Въпроса ми е дали е възможно да сменя двигателя с по - мощен ? Този който е на мотокултиватора е асме 10 конски сили. Искам да го заменя с 14. Възможно ли е?
 • S
  Здравейте колеги, Има ли някой който да има за продан дизелов двигател Акме adn 45wsx или Ломбардини LDA 451или 3LD 450S с ляво въртене.Търся от доста време по обяви в нета,но уви - от никъде нищо.Търся и греда (дъска) или хедер с120 или 140см. Ако някой има или знае къде може да се намери,ще му бъда благодарен ако сподели. Колега имам един Ломбардини LDA451 но не пали не е блокирал
 • T
  разполагам с 15 броя двигатели с ляво въртене /запалване/ за бчс бензинови вт88 и ал480, дизелови адн45 и ад 114 всички двигатели са сервизирани и са в отлично състояние.продавам части и извършвам основен ремонт на двигатели акме , руджерини и ломбардини с оригинални италянски части.за инфо. 0898619157
 • G
  Да с врачански дизел съм,даже скоро видях в Мастерхаус такъв двигател.Поразровисе из интернет невярвам да не намериш такъв двигател. В олх.бг има доста косачки и разни двигатели за тях на части и цели.Ако видя някъде подобни ще пиша.Успех!
 • K
  Само на косачките БЧС и на сръбските мотоблокове въртенето на двигателите е ляво.Да си призная честно и аз не знам защо са ги конструирали така,като десни двигатели има под път и над път, и то на доста по нормални цени,за разлика от тези с лявото въртене. Аз кося по доста декари през активния сезон и ако кося с косачка от мотоблок ще остана без крака,пък и захвата е по-малък от този на бечееската,а трябва и да сe откарва работа. Ти предполагам си с врачанско акме,доста корави двигатели,само дето имат повечко вибрации.
 • G
  Ясно колега,значи проблемът ти е по сложен Аз лично имам мотоблок Пловдив със 6+1 скорости с дизелов двигател и имам косачка към него и съм много доволен от него -прост и здрав! Но предполагам такъв вид техника няма да ти е много от полза защото работната ширина е по малка от на БЧС! Интересно ми е за какво са го констроирали с обратно въртене тоя БЧС?
 • K
  Обръщал съм и аз десен дизелов двигател на ляв,но трябва да се смени,маслената помпа,разпределителния вал и турбината за охлаждането.Ако ги имаш частите - да, но ако трябва да се купуват,а те са доста скъпи и не си заслужава. Нови дизелови двигатели с ляво въртене за БЧС предлагат само в Призма Пловдив и Инстра София, но за съжаление са скъпи,въпреки че си струват парите. Аз съм си купил на едната машина нов и съм супер доволен. Мотора гаснее,само ако му свърши нафтата.
 • G
  С не голямо преправяне става всичко колега,въпросът е дали има кой да го направи и дали си заслужава.Другото което е не съм сигурен дали неможе да се барне ГНП-то на дизелов мотор или бензинов центровката и да се направи да върти обратно.Това сме го правили навремето на бензиново акме.
 • K
  Проверих информацията,но този човек продава части и мотоблокове с двигатели, които не ми вършат работа,понеже са с дясно въртене,а за косачка БЧС трябва да е с ляво . Все пак ти благодаря колега, за съдействието. Приканвам колеги на които им трябва по нещо за БеЧееСка да пишат тук, да разменим части ако ги имаме и да си бъдем взаимно полезни с каквото можем . Всички които имат такива косачки знаят,че поддръжката на такава машина никак не е евтина.
 • G
  0889482252 - Иордан,това е точният човек за този вид техника,има всичко! Цените са малко големи но има абсолютно всичко! Иначе аз бих взел нов двигател от магазини като Мастерхаус около 450-500 лева са но са НОВИ с гаранция,само трабва да се вземе,маховик със съединител от този човек за да пасне на твоя кожух.Успех!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Бензинов тример - не пали

Здравейте. Тример китаец не иска да запали. Налях му в цилиндъра бензин запалва като го из...

156 0

Питане за бензинова градинска косачка

4-и тактова косачка за райгас (с двигател 3.5 к.с ,с EURO 5) колко масло трябва да гори ад...

64 0

ПОЛСКА ИЛИ ТУРСКА РОТОРНА КОСОЧКА

КОЛЕГИ ДАЙТЕ СЪВЕТ КАКВА КОСАЧКА ДА СИ КУПЯ ЗА ТРАКТОР 25 КОНЯ?

175 0

Проблем с Джон Диър 342А

Здравейте, имаме проблем със сламопреса Джон Диър 342А, буксува шнека на подбирача. Натегн...

169 0

Каталог за Claas Markant 60

Blagovesta: Здравейте имам балировачка Class маркант 60.От дясната страна върже,от лявата не .Ако няк...

147 1