Търговия с орехи и ядки

 • G
  interesuvam se ot mnenieto na hora koito se zanimavat s izkupuvane na orehi,ili otglejdane na orehovi gradini,sazdavane na novi gradini,chupene na orehi ili prodajba na iadki
 • S
  Zdr priyateli imam 6 tona orexi za kontakti 00359892944554
 • F
  prisadeni orekhovi fidanki zapochna prodazhbite WhatsApp kontakt 0533 572 62 35 Moĭ el [email protected]
 • F
  присадени орехови фиданки започна продажбите WhatsApp контакт 0533 572 62 35 Мой ел [email protected]м
 • F
  aşılı ceviz fidanı için ihtibat WhatsApp : 0 533 572 62 35 mail. : [email protected]
 • F
  Türkiye'den aşılı ceviz fidanı üretimi yapmakta bulunmaktayız. yurdışına her ülkeye fidan ihrac etmekteyiz. aşılı ceviz fidanı ihtiyacı olanlara uygun fiyatta yardımcı oluruz.
 • B
  по добре е да ги изкупуваш вместо да ги отгледаш.при орехите има добри пари ,аз се занимавам постояннно Здравей "quote" ! Може ли телефон за връзка с теб, искам да се консултирам с теб, ще имам орехи за продан!
 • G
  zapochvam da skluchvam dogovori za novata 2012g. tel. 0988881227 grigor
 • Z
  Някой знае ли кой изкопува орехови ядки в софийския район?
 • ще се видя с него след 2дни,но след като се замислих ,той ми беше казал че е сертифицирал 200 дк,и сигурно за минималната сума е вярно.
 • Попитай го Колегата си за тази фирма и ако може и нейните кординати.
 • за регистрацията за агро екология ми искаха арендни договори за 6 години,апри мен половината от хората ги няма,относно сертификацията ,мой колега ми каза че я направил за 5лв на декар,но заради агроекологията му забавиха и плащанията за площ и ги получи чак юни месец на другата година,подръжката на агро екологиата емного,трудно,там не ти се разрешава да береш нищо,всички дървета трябва да са в наличност,можеш да подсаждаш само по 1 дърво на декар на година ит. н.
 • C
  относно 99лв за декар трябва да си извадите сертификат от Фирма която има лиценз.Около 7-8 са фирмите с представителства в България.За да можете до края на май да чертаете както за директните така и за тези 99лв.Но не е рентабилно ако имате под 20дк.Защото трудно ще намерите фирма за по малко от 500лв на година
 • C
  http://prsr.bg/index.html Програма за развитие на селските райони (ПРСР) 2007-2013г. Посетете този сайт и четете винаги наредбите...Ако нещо трябва да ви се разяснява посете най добре Областа служба по земеделие...длъжни са да Ви помогнат.
 • Мярка 141 "Подпомагане на полупазарни стопанства в процес на преструктуриране Максимална субсидия (лв.) Левовата равностойност на 1500 евро годишно за период максимум 5 години
 • Колко е финансовото подпомагане? Плащанията базирани на използваната земеделска земя са на база на одобрената площ, върху която се извършват агроекологични дейности и са в размер от 20 до 505 евро на хектар. При комбиниране на дейности максималният размер на финансовата помощ се определя в границите на допустимите размери, посочени в приложението на Регламент 1698/2005. За едногодишни култури максималният размер на подпомагането е до 600 евро/ха, за многогодишни култури – до 900 евро/ха, за друг начин на земеползване – до 450 евро/ха, а за застрашени от изчезване местни породи – до 200 евро на животно.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Y

Пръскане на сини сливи с чили на прах?

Здравейте, имам една овощна градина от сини сливи и съм по БИО чух, че може да се пръска с...

337 0
V

Относно лозата

Имаме си лоза, която ползваме за сянка - живея на втори етаж - вече повече от 25 години я...

142 0
O

Орехи

Здравейте, Аз имам около 5 декара орехова градина, някой ще можели да ми каже цената на...

312 0
X

Унищожаване на корените на трънки от веднъж без препарати.

Здравейте, искам да унищожа 500квадрата гъсти ама гъсти корени на трънки. 2 месеца съм ги...

675 0
J

Препоръчайте ми ръчна пръскачка

Генов: Ако още не сте решили, само акумулаторна. Имам от 4 години турска, мислех че е китайска з...

478 1